Martin otputovao na liječenje u Beograd, novca još fali

Martin otputovao na liječenje u Beograd, novca još fali

1136
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

za martina trg 1411 3Na glavnom gradskom trgu jutros je organizovana još jedna humanitarna akcija kojom je nastavljeno prikupljanje novčanih sredstava za malog Zeleničanina Martina Stepanovića, koji se liječi od bronhopulmonalne displazije.
U okviru trosatnog programa, koji je bio namijenjen najmlađima, oko tridesetoro djece na pet postavljenih stolova, pokazalo je svoje umijeće u crtanju, a radovima su poslali poruku: „Pomozimo Martinu da napravi svoj prvi korak“.

za martina trg 1411
Da li zbog ne baš lijepog vremena ili drugih obaveza, odziv Novljana bio je ispod očekivanja organizatora i prikupljeno je svega 76,6 eura, a uz sve protekle akcije, za Martinovo liječenje nedostaje još oko 6 hiljada eura, uz do sada prikupljenih 8 hiljada, kazali su organizatori Radiju Jadran.
Inače, Martin je sa majkom Violetom otputovao juče za Beograd, a od ponedjeljka ih očekuju pregledi sa svim specijalistima, kako bi se utvrdilo njegovo zdravstveno stanje. Do sada prikupljeni novac biće dovoljan da se Martin liječi u Beogradu naredna 3 mjeseca.

Picerija i restoran

za martina trg 1411 2

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code