Maskenbal u Kotoru: “Retro ton” najbolja maska

Maskenbal u Kotoru: “Retro ton” najbolja maska

1732
0
Podijeli

RETRO TONU okviru tradicionalnih zimskih kotorskih karnevalskih fešti, sinoć je u Poslovnom centru “Vukšić” održan veliki maskenbal, sa nagradama od 2.700,00 eura.
Odluka žirija da dodijeli 600 eura za najbolju masku bila je identična glasovima publike, koji su vrijedili 800 eura, pa je prvo mjesto osvojila maska – RETRO TON PREDSTAVLJA HIT DO HITA.
Žiri je radio u sastavu: Kapo Luka Knezović – predsjednik žirija, Mladen Lučić – u ime sponzora Lučke uprave Crne Gore, Dubravka Jovanović – pjesnikinja i novinarka Skala radija, Laura Jovanović – direktorica kotorske Muzičke škole “Vida Matjan” , koja je ujedno bila i počasni član žirija i Vjera Rašković – Perojević, član Organizacionog odbora karnevalskih fešti.
U konkurenciji nagrada za pojedinačne maske, treće mjesto i 100 eura osvojili su BISKUP I OPATICA, a drugo i 200 eura – STARE URE.
Žiri je odlučio da se prva pojedinačna nagrada u iznosu od 300 eura prenese u kategoriju GRUPNIH MASKI, tako da su treće mjesto i po 300 eura osvojile TIKVE i KARUSEL. Drugo mjesto i 400 eura osvojile su LUTKICE.
Goste i veliki broj prijavljenih maski iz Kotora, Tivta i Herceg Novog zabavljali su TRI KVARTA i LUNGOMARE.
Organizator tradicionalnog velikog kotorskog maskenbala je JU Kulturni centar “Nikola Đurković” Kotor, suorganizator Turistička organizacija Kotor, a pokrovitelj je opština Kotor.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code