Maslinama oplemenili izgled Njegoševe ulice

Maslinama oplemenili izgled Njegoševe ulice

17
Podijeli

Šetališna zona u Starom gradu bogatija je za tri stabla maslina, koje je poklonila Addiko banka, i time doprinijela oplemenjivanju izgleda ovog dijela naše Opštine.

U saradnji sa lokalnim Sekretarijatom za komunalne djelatnosti i ekologiju, stabla su posađena u Njegoševoj ulici, u kojoj se nalazi ekspozitura Addiko banke. Akcija je već naišla na pozitivne reakcije građana Herceg Novog i posjetilaca ekspoziture i dala doprinos ljepšem izgledu grada tokom turističke sezone.

Picerija i restoran

– Herceg Novi je turistički grad, prepoznat kao grad sunca, grad umjetnika i veoma nam je stalo da naše ulice budu lijepe i čiste. Zaista nam je zadovoljstvo što smo oplemenili izgled glavne šetališne zone u kojoj se nalazi naša ekspozitura i time dali primjer drugima i pokazali da zajednički sa malo truda možemo učiniti dosta za naš grad  – smatra direktor ekspoziture, Petar Mihailović.

U društveno odgovornom poslovanju Addiko banke posebno mjesto ima doprinos novim mogućnostima za razvoj društva i poboljšanje kvaliteta života. Ova aktivnost je samo jedna od aktivnosti kojima Addiko banka, kroz različite društveno odgovorne akcije, tradicionalno pomaže zajednicama u kojima posluje.

17 Komentari

 1. A kada SPC posadi zelenilo i oplemeni Stari grad, zlo nadvlada razum pa to onda ispada pogrešan postupak. Kada to uradi banka onda valja. Ko je ođe lud.

  2
  2
 2. Sve ono što oplemenjuje naš Novi treba podržati, pa i ove tri masline. Sijećam se prijed 20-tak god. kad je g-din Savo Zarubica bio direktor komunalnog i njegove akcije sadnjom leandera duž čitave opštine. Danas ti leanderi predstavljaju ukras duž čitave magistrale te sakrivaju draču, nekulturu i svu našu bahatost. Ko god živi duž Novske rivijere može da potvrdi ovo što pišem, te apel novoj vlasti da ponovi Savovu akciju. Treba podržati sve one koji imaju viziju. Svima će bit bolje.

  9
  2
 3. Najružniji i najzalosniji trg na cijelom Jadrau od Pule do Ulcinja. Umjesto da su na trgu suvenirnice, slasticarnice, zlatare, elitni butici, male galerije, dobar restoran, smještene su banke. Em što turisti nemaju što vidjeti i kupiti, em što je trg sablasan izjutra,a popodne otužan. Grad i građani bi mogli imati koristi, a i uživati u lepotama centra grada. To čelnici Opštine treba da izmjene propise i daju dozvole samo za objekte kao što su gore navedeni.

  32
  1
 4. U saksiju se svašta može posaditi. I bor, i hrast, i jasen, i orah… Maslini nije mjesto u saksijama. To je atak na biljku, a i na zdrav razum.

  18
  4
 5. Uredjenje glavne ulice za svaku pohvalu ali je trebalo misliti i o malo estetike. Mislim da bi ljepse bilo da saksije nisu plasticne. Kameni izbor saksije bi bio malo skuplji ali bolji i ljepsi. U svakom slucaju pohvale…

  17

Ostavite komentar

*

code