Masovno humanitarno rezbarenje bundeva “Za Martinov osmjeh”

Masovno humanitarno rezbarenje bundeva “Za Martinov osmjeh”

928
0
Podijeli

halloween-tivat-311016-1U restoranu One u Porto Montenegru priređeno je 6. dječije takmičenje u rezbarenju bundeva sa humanitarnom notom “Za Martinov osmjeh”.

Učenici OŠ ”Drago Milović”, SMŠ ”Mladost”, Internacionalne škole Knightsbridge i Dječijeg saveza Tivta ispoljili su sve svoije kreativne sposobnosti da bi prikupili sredstva za oporavak dvogodišnjeg Novljanina, Martina Stepanovića. Sa pitama i potažima, raznim kolačima od bundeve poslužio je uoči Noći vještica i restoran One.

Picerija i restoran

halloween-tivat-311016-2Uključena je i Muzička škola, a Porto Montenegro je obezbjedio skice sa motivima za Noć vještica, na osnovu kojih su djeca rezbarila tikve. Dječija animatorka iscrtavala je lica djece sa aktuelnom face-painting metodom. Učesnike je besplatno fotografisao tim fotografskog studija Miko, koji se odrekao honorara u korist malog Martina.

halloween-tivat-311016Iz marketinga Porto Montenegra podsjetili su da ta kompanija učestvuje u svim događajima u mjestu i maškaradama. Ovo je internacionalni događaj interesantan i za njihovu nautičku klijentelu, ali i za djecu. Tim prije jer je humanitarnog karaktrera.

Najkreativniji učesnici humanitarnog takmičenja biće nagrađeni, mada nagrade zaslužuju sva djeca koja su se okupila u korisnoj zabavi i misiji.

 

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code