Matović stradao od vatrenog oružja

Matović stradao od vatrenog oružja

13844
9
Podijeli

radovan matovic
Foto: Facebook

Iz Opertativno komunikacionog cerntra Uprave policije potvrđeno je da je u Herceg Novom, u Đenovićima, kod Vile Mega u vozilu “Audi” pronađen Radovan Matović (1975 godište), bez znakova života, sa povredama od vatrenog oružja.
Naložena je obdukcija, navode iz policije. Kako Radio Jadran saznaje istraga još traje, a vodi je Maja Jovanović iz Višeg tužilaštva iz Podgorice.

9 Komentari

 1. Kamenarac, svako bira svoj put. Cime god da se bavio i sta god da je radio pa bilo to i nezakonito nikako ne znaci da je bio los covjek. Naravno da ce ga hvaliti ljudi prema kojima je bio dobar, a da li je nekome idol ili ne…stvar licnog izbora. Prije bilo kojeg negativnog komentara treba imati na umu da su roditelji izgubili dijete, zena muza, dijete oca… Ja licno o njemu imam samo rijeci hvale kao i vecina nasih sugradjana.
  0  0
 2. “Matović je više godina proveo u zatvoru i protiv njega su podnijete krivične prijave za brojna krivična djela.”

  Pokoj mu duši, dragi sugrađani, ali kako smo došli do toga da je neko ko je bio uključen u kriminalne radnje, na moje oči često nasilan, postao Obilić i idol… Opet, žao mi je što je krenuo tim putem i žao mi je što je svoj život dao na to i od toga stradao.
  0  0

Ostavite komentar

*

code