MATURANTI ŽURKOM NA PLAŽI PROSLAVILI KRAJ ŠKOLSKE GODINE

MATURANTI ŽURKOM NA PLAŽI PROSLAVILI KRAJ ŠKOLSKE GODINE

532
0
Podijeli

Oko 150 učenika završnih IV razreda JU SMŠ Ivan Goran Kovačić višečasovnom žurkom danas su obilježili kraj četvorogodišnjeg školovanja.

Na jednom od kupališta na Savini tačno u podne počelo je grupno druženje i đuskanje uz raznovrsnu muziku. “Nema više škole, sjutra ne moramo na časove, i možemo se opustiti do mile volje”, kazali su Radiju Jadran neki od njih, razdragano pozirajući za naš objektiv kao profesionalci.
Za muziku je bio zadužen DJ, a maturante je zabavljao i jedan od članova ansambla “Mladi Bokelji”, Dušan Tadić sa klavijaturistom. Da sve štima i funkcioniše u najboljem redu, pobrinuo se jedan od inicijatora i organizatora “programa”, takođe maturant Nemanja Zurovac.
Veselje i fešta potrajala je skoro do 18 h, i sve je prošlo u najboljem redu, bez problema, tako da interventni vod Uprave policije nije imao “posla” prilikom obilaska.
Veselju maturanata nijesu odoljeli stanari obližnjih kuća, zaposleni u lokalima koji su sa uživanjem pratili “performans”. Maturanti su bili atrakcija i za desetak turista koji su se sa šetališta priključili raspjevanoj gomili.
Đačko doba maturanti su uz pjesmu ispratili u sjećanje i “na trenutak” zaboravili na sve što im novo raskršće u životu donosi. Već od sljedeće sedmice, u utorak očekuje ih generalna proba maturskog plesa quadrill u sali škole, kao i podjela svjedočanstava pola ure kasnije.
Inače, maturski ples quadrill biće i ove godine otplesan, osmi put, na glavnom gradskom trgu, u petak 22. maja tačno u podne. Pripreme će početi od 9 h ujutro. Matursko veče sa defileom biće upriličeno 7 dana kasnije, 29. maja.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code