Mažoretknje kluba Lili plesale u Zagrebu

Mažoretknje kluba Lili plesale u Zagrebu

1
Podijeli

Juniorke Mažoret kluba LILI Herceg Novi boravile su proteklog vikenda u Zagrebu, na Međunarodnom mažoret festu kao gošće zagrebačkih mažoretkinja, uz još preko dvije stotine mažoretki iz sedam zemalja Evrope.

Po riječima koreografkinje u klubu, Ljiljane Ćirić Porobić, plesalo se na više atraktivnih lokacija u Zagrebu. Prvog dana festivala nastupale su, uz domaćine, grupe iz inostranstva sa svojim koreografijama u Gornjem gradu, a u nedelju su se pridružile grupe iz Hrvatske.

Picerija i restoran

– Poslije zajedničkog fotografisanja na stadionu Maksimir, gdje je nakon nastupa uslijedio zajednički ručak svih učesnika, defilovali smo maksimirskim parkom, kao i od Zrinjevca do Trga bana Jelačića, gdje je održan centralni dio festivala. Svaka grupa se predstavila sa po jednom koreografijom. Osim lijepih uspomena na druženje iz Zagreba djevojke su bogatije i za neka nova prijateljstva sa učesnicama festivala – kazala je ona.

Minuli vikend radno su provele i kadetkinje, koje su nastupale na Fešti Primavera u organizaciji NVO Ruke, dok su najmlađe mažoretknjie učestvovale na manifestaciji humanitarnog karaktera pod nazivom „Njihov osmjeh vrijedi više“, koja se svake godine organizuje za štićenike Dječijeg doma Mladost u Bijeloj.

1 komentar

  1. Bravo!
    I opet steta sto i za njih nema mjesta na prazniku Mimoze i slicnim manifestacijama koje se organizuju od nasih para , ali Boze moj Monopl je cudo a neki extra zaradjuju na taj racun.

    20
    2

Ostavite komentar

*

code