Međunarodni dan joge 21.juna, u deset gradova Crne Gore

Međunarodni dan joge 21.juna, u deset gradova Crne Gore

996
0
Podijeli

images_slike_ilustracija_yogaPod sloganom „Jogom do mira i harmonije“ instruktori iz nekoliko škola joge u Crnoj Gori će u utorak 21. juna, na Međunarodni dan joge, od 18 do 19 časova vježbati jogu u 10 crnogorskih gradova sa svim zainteresovanim. U Herceg Novom, Tivtu i Kotoru, časovi joge biće upriličeni u gradskim  parkovima.

Međunarodni dan joge, 21. jun, ustanovljen je Rezolucijom Ujedinjenih nacija od 11. decembra 2014. godine. Njome  se pozivaju lokalne organizacije da se priključe podizanju svijesti javnosti o dobrobitima joge i njenom uticaju na globalnu politiku zdravlja. Inicijativi se ​godinu kasnije​ priključio i Evropski parlament, kada je 21. aprila upriličio manifestaciju “Put joge”. Međunarodni dan joge  biće drugi put obilježen u našoj zemlji .

Picerija i restoran

– Pošto mi dobrobiti znamo iz vlastitog iskustva, hajde da se tog dana okupimo i da proslavimo! Na mjestima gdje jesmo, da se priključimo jednočasovnom vježbanju na otvorenom, u utorak od 18h – pozivaju instruktori joge i organizatori.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code