Međunarodni Sajam vina i gastronomije u Gradskoj kafani

Međunarodni Sajam vina i gastronomije u Gradskoj kafani

2212
0
Podijeli

gradska vinoSaradnja kompanija NTC, Lighthouse of Montenegro i Turističke organizacije Herceg Novog rezultirala je organizacijom drugog Festivala vina i gastronomije pod nazivom „NTC wine and gastronomy festival“, koji će se održati u autentičnom ambijetu Gradske kafane, 4. i 5. maja.
Manifestaciji će prisustvovati eminentni ugostitelji, vlasnici i menadžeri elitnih restorana i hotela, poznavaoci vina, predstavnici poznatih vinarija i kompanija iz domena premium proizvoda hrane i pića, najpoznatiji somelijeri, profesionalni kuvari, barmeni, kao i crnogorski vinari.
Prijavljeno je više od 40 izlagača iz Francuske, Italije, Njemačke, Holandije, Španije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, kao i iz Crne Gore, sa svojom ponudom i bogatom paletom proizvoda.
poster festivalSajam je poslovno-profesionalnog karaktera, ali iz organizacije su najavili da će biti otvoren za sve zainteresovane posjetioce. Osim što daje mogućnosti za otkrivanje novih tržišta, identifikovanje trendova, i ocenjivanje dostignuća naših vinara u poređenju sa konkurentima, cilj ovog festivala je i promocija vinske kulture prvenstveno među građanima i vinarima.
– Sva iskustva vezana za prošlogodisnje održavanje ove manifestacije su potvrda da smo napravili odličan izbor kada smo se opredijelili da se ona tradicionalno održava u Herceg Novom. Pored toga što je grad posjetio značajan broj izlagača benefit festivala jeste što je u velikoj mjeri doprinio animiranju stranih gostiju koji su u tom periodu boravili u Herceg Novom – poručili su organizatori.
Sajam će za posjetioce biti otvoren svakog dana od 12 do 18h. Cijena ulaznice biće 10 eura.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code