Meljinski gušti: Sportski turniri

Meljinski gušti: Sportski turniri

1700
0
Podijeli

Meljinski gušti turnir u basketuU okviru manifestacije  “Meljinski gušti 2016.”, u organizaciji Mjesne zajednice Meljine, prethodnog vikenda odigran je turnir u basketu na košarkaškom igralištu u Meljinama. Prijavilo se šest ekipa, pa je organizator skratio vrijeme odigravanja turnira na samo jedno popodne, tj. u nedjelju od 19 do 21:30, kada je odigrana i finalna utakmica.

Pobjednik turnira je ekipa pod imenom Meljine 1, koja je pored pehara inkasirala i novčanu nagradu od 100 eura, dok je drugoplasnirana ekipa na turnuru pod nazivom MLL, koju su sačinjavali turisti iz Beograda, dobila 50 eura.

Na kraju večeri poslužene su priganice, kiflice, bezalkoholna pića i voda. Direktor NVO “Zeleni Meljine” i organizator turnira, Aleksandar Vojvodić podsjeća da je prošlog vikenda odigran i turnir u primorskoj takmičarskoj disciplini “picigin”, na kojem je prvo mjesto zauzela ekipa iz Zelenike.

U planu je još nekoliko nadmetanja  u ovoj Mjesnoj zajednici. Već sljedećeg vikenda na programu je vaterpolo turnir. Vojvodić nije mogao da precizira tačan broj ekipa, pošto prijave još uvjek nisu završene.

– Plakati su izljepljeni i sve je spremno. Čekamo samo da se prijave sve ekipe. Još nije utvrđeno vrijeme odigravanja utakmica na vetrpolo turniru, ali biće to u popodnevnim časovima.

Oganizatori manifestacije “Meljinski gušti 2016” zadovoljni su dosadašnjim odzivom gostiju, a posebno posjetama već odigranim turnirima u fudbalu, basketu i piciginu.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code