MEMORIJALNI FUDBALSKI TURNIR U ZNAK SJEĆANJA NA SLAVENKA LUKIĆA

MEMORIJALNI FUDBALSKI TURNIR U ZNAK SJEĆANJA NA SLAVENKA LUKIĆA

222
0
Podijeli

Na fudbalskom terenu u hercegnovskom naselju Srbina, večeras je počeo desetodnevni fudbalski memorijalni turnir “In memoriam Slavenko Lukić” u sjećanje na prerano tragično preminulog Novljanina, koji je stradao krajem jula prošle godine u saobraćajnoj nesreći.

Organiozator turnira Saša Marković za Radio Jadran kaže da su na ovaj način željeli da učine nešto za momka koji im je bio drug, komšija i kolega, ali prije svega dobar čovjek za kojeg žele da “živi” kroz ovaj turnir.

Picerija i restoran

“Napravili smo turnir koji nosi njegovo ime, sa željom da bude tradicionalan, jer Slavenko je neko ko je u ovom gradu postojao, živio, radio, i na ovaj način želimo da ga bude još narednih sto godina”, pojašnjava kratko Marković.
Za turnir je prijavljeno 24 ekipe, sa ukupno 120 igrača.
Kako je Marković kazao organizacija turnira nije bila nimalo jednostavna ali je zadovoljan što se prijavio velik broj ekipa iz cijelog grada.
Za najbolje ekipe, prvo i drugo mjesto, predviđene su i novčane nagrade i pehari, mada do početka turnira, Marković nije mogao da precizira koliko će iznositi glavna novčana nagrada jer sve ekipe nijesu još uplatile kotizaciju. Kotizacia za turnir po ekipi iznosila je 25 eura, a izvlačenje je obavljeno sinoć oko 20 h.
Kako je Marković dodao, željeli su da sve bude što profesionalnije, pa su tako obezbijedili i voditelja programa – spikera koji će saopštavati rezultate, kao i DJ koji će biti zadužen za muzičku “podlogu”.
Podsjetićemo, tridestogodišnji Slavenko Lukić podlegao je povredama u opštoj privatnoj bolnici Meljine 29. jula prošle godine. Kako je tada našem radiju saopšteno, Lukića je priklještio kamion koji se parkirao u rikverc na parkiralištu preduzeća “Škorpion” u Bajkovini.
Preduzeće “Škorpion” je i generalni sponzor turnira.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code