MEMORIJALNI TURNIR U KIK BOKSU, POSVEĆEN JOVANU KOSAĆU

MEMORIJALNI TURNIR U KIK BOKSU, POSVEĆEN JOVANU KOSAĆU

488
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

U subotu 4. jula od 21 h na Kanli kuli biće održan I Međunarodni turnir u kik boksu memorijalnog karaktera, posvećen tragično preminulom Novljaninu Jovanu Kosaću.

Na ovoj manifestaciji učestvovaće takmičari iz Crne Gore, Srbije, Kosova, Bosne i Hercegovine i Hrvatske, najavili su organizatori.
Kako navode, Jovan Kosać “bio je prijatelj, trener i sportista koji se uspješno takmičio u više različitih borilačkih vještina”.
Organizatori turnira su kik boks klub “Big Babol” iz Podgorice na čelu sa trenerom Milojkom Vračarem i Novljanin Nikola Vico, koji je bivši takmičar istog kluba, a trenutno vodi svoju školu kik boksa u prostorijama teretane u hotelu Igalo.
Podsjetićemo, 27-godišnji Jovan Kosać ubijen je u diskoteci “Casa” 14. septembra prošle godine, kada je, kako se navodi u optužnici u njega 4 hica ispalio Dragoje Baošić, koji se nalazi u zatvoru. Početak suđenja optuženom Dragoju Baošiću odložen je za 23. septembar.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code