MICHAEL POSSCH NA ČELO HOTELA “REGENT” PORTO MONTENEGRO

MICHAEL POSSCH NA ČELO HOTELA “REGENT” PORTO MONTENEGRO

91
0
Podijeli

M Posch hotel regentZa generalnog direktora luksuznog hotela Regent Porto Montenegro, koji će biti otvoren na ljeto 2014, imenovan je Michael Posch koji iza sebe ima više od dvadeset godina radnog iskustva u hotelijerstvu.
Posch ovog mjeseca dolazi u Tivat, nakon što je napustio istu poziciju u Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz u centru Berlina. Biće odgovoran za vođenje i upravljanje prvog hotela sa pet zvjezdica u Tivtu, koji će imati više od 150 zaposlenih. Kako se navodi u saopštenju dostavljenom medijima, Posch ima izuzetno iskustvo na svim operacijama u luksuznim hotelima, od recepcije, gastronomskog sektora, do sektora prodaje. Prije funkcije direktora prodaje u Berlinu, bio je zaslužan za vođenje najvećeg hotela u Njemačkoj, koji je imao 1125 soba i više od 5.000 zadovoljnih klijenata.Kao pomoćnik direktora, a zatim i generalni direktor, on je efikasno nadzirao otvaranje Leonardo Royal Hotel Berlin Alexanderplatz, i bio uključen u planiranje i vođenje F&B-a, recepcije, održavanje i inženjering. Njegova odgovornost je bila usmjerena na prodaju i strateško pozicioniranje hotela, i organizaciju međunarodnih konferencija.
Predsjednik borda direktora Regent-a, Steven Pan kaže da su uzbuđeni zbog skorog otvaranja Regent Porto Montenegra, njihovog drugog hotela u Evropi, nakon Regent hotela u Berlinu.
– Uvjeren sam da će Michael-ova stručnost u luksuznim hotelskim objektima i iskustvo u sadašnjim rastućim tržištima biti korisno i za uspješno otvaranje luksuznog hotela na obali Jadrana – rekao je Pan.
Posch se pridružuje timu istaknutih direktora Regent hotela na Baliju, u Pekingu, Berlinu, Puketu, Singapuru i Tajpeju.
Ovaj spektakularni posjed na samoj obali koji je dizajnirao Reardon Smith Architects, sadržaće 34 hotelske sobe i 48 rezidencija, uključujući apartmane, od jednosobnih do četvorosobnih stanova i penthouse apartmana. Krov boje terakote, estetika inspirisana Venecijom i italijanskim palacima koji postoje širom zaliva, svjedoče o viševjekovnom uticaju Venecije. Centralni hol sa širokim pogledom na more i okolne planine vodiće ka mirnoj vodenoj bašti koja sadrži potapajuću kamenu stazu povezanu sa privatnim ostrvom namjenjenim za večere i ekskluzivne događaje.
Planiran da prve goste primi u ljeto 2014. godine, hotel će imati značajnu ulogu kao dio marine i naselja Porto Montenegro .hotel Regent porto

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code