Milan Borović iz Tivta pobjednik osmog indoor otvoreno prvenstvo Crne Gore u...

Milan Borović iz Tivta pobjednik osmog indoor otvoreno prvenstvo Crne Gore u streličarstvu

0
Podijeli

strelicarski turnir Igalo 220216 1Proteklog vikenda održano je streličarsko prvenstvo u okviru  „Praznika mimoze“, na kojem je učestvovalo 58 takmičara.
U kategoriji RIKRV LUK za seniore prvo mjesto osvojio je Milan Borović iz SK Tivat. Drugi je bio Nikola Vukčević iz SK Kotor, a treći Nebojša Glumac, SK Savina.
U ženskoj konkurenciji seniorki najbolja je bila Nikolina Vesković, SK Savina, druga je Marija Filipović, SK Kotor, a treća Enita Rastoder, SK Podgorica.
Najbolji kadet je Vasilije Ćirković, SK Savina, a kadetkinja Jana Vasiljević, SK Savina, druga je Anja Lučić, SK Savina, a treća Sofija Rašo, SK Savina.
Najbolji stariji pionir je Marko Šendeković, SK Savina, pionirka Teodora Tomanović, SK Savina.

U kategoriji KOMPAUND LUK postignuti su sljedeći rezultati:
Seniori: 1. Milan Šekularac, SK Podgorica, 2. Đanan Bakamović, SK Streličar, Mostar, BiH, 3. Ivica Tomašević, SK Podgorica

Picerija i restoran

U kategoriji GOLI LUK rezultati su:
• Seniori: 1. Anđelko Milošević, SK Savina, 2. Abdulkerim Isanović, SK Streličar, Mostar, BiH, 3. Budimir Pejović, SK Kotor
• Seniorke: 1. Dražana Jurić, SK Streličar, Mostar, BiH, 2. Ivana Vezilić, SK Streličar, Mostar, BiH, 3. Ekaterina Logunova, SK Mornar
• Kadeti: 1. Ivan Janković, SK Kotor, 2. Luka Ognjanović, SK Kotor
• Mlađi pioniri: 1. Vukašin Ivanović, SK Savina, 2. Charles Hare-Brown, SK Savina

U kategoriji INSTINKTIVNI LUK su rezultati:
• Seniori: 1. Nikola Gardašević, SK Podgorica, 2. Damjan Rajković, SK Podgorica, 3. Borislav Jovanović, SK Savina

Format takmičenja je bio 2×18 metara, što znači da su se steličari u svim stilovima i kategorijama koje priznaje Streličarski savez Crne Gore takmičili u dvije runde po 10 setova u kojima je gađano sa po tri strijele u lica meta na udaljenosti od 18 metar.
Na prvenstvu su učestvovali streličari iz pet crnogorskih klubova, a među takmičara bili su i gosti iz Mostara i Sarajeva. Zbog otvorenog karaktera takmičenja rezultati iz kvalifikacija su se bodovali za državno prvenstvo, a za ukupnu pobjedu na turniru dodijeljene su medalje.
Organizator je bio Streličarski savez Crne Gore, a tehnička realizacija je povjerena Streličarskom klubu „Savina“ iz Herceg Novi.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code