Milan Bošković (Demokrate): Svu svoju imovinu trampim za sat Petra Ivanovića

Milan Bošković (Demokrate): Svu svoju imovinu trampim za sat Petra Ivanovića

3869
0
Podijeli

Kandidat Demokrata za odbornika u Skupštini opštine Herceg Novi, Milan Bošković reagovao je na saopštenje Demokratske partije socijalista:

Organizovana kriminalna grupa, koju od milošte zovemo Demokratska partija socijalista, priča nam o kriminalu i nepotizmu. Naravno da će o tome da priča, kad se u to najbolje razumije – drži se teme u kojoj ima najviše iskustva.

Picerija i restoran

S obzirom na bogatstvo svojih kriminalnih i nepotističkih iskustava, umjesto saopštenja, mogli su odmah preći na pisanje memoara. Mada, preporučujemo im sačekaju da pođu na jedno mjesto na pola puta između Podgorice i Danilovgrada, pa da tamo počnu da ih pišu, jer će tada imati više slobodnog vremena.

Međutim, pitanje je da li će im tada mentalno stanje dopuštati da pišu. Kad treba da odgovaraju za ono što su radili, proglase ih neuračunljivim. Uračunljivi su samo dotle dok broje novac koji otimaju od građana. Tad su im sve ovce na broju.

Pogledajmo samo primjer osnivača DPS-a i čovjeka koji je sastavljao vlast u Novom nakon prošlih izbora: dok je još mogao da pljačka, on je bio čovjek vrcavog duha, glavni zabavljač na skupovima DPS-a. Onog trenutka kad je zaustavljen u krađi, pao je u depresiju. Ne sumnjamo da isto čeka i njegove bliske prijatelje.

Mi ih sada nećemo nabrajati iz straha da bi se neko koga preskočimo mogao uvrijediti, ali, valjda vi, gospodo iz DPS-a, među sobom znate ko su kriminalci u vašim redovima, a ko oni koji se kriminalcima dive i imaju neodoljiv poriv da non-stop budu u društvu kriminalaca. A znate i za ne mali broj onih koji se nijesu ogriješili o zakon, ali imaju potrebu iz nekog razloga da i dalje budu sa vama. Ovih dana, puno njih uspijeva da se otrgne iz vašeg zagrljaja, da se probudi iz neodoljive zablude i da vas dodatno nokautiraju.

Neće vam pomoći ni bivši ministar koji širi neistine poput perja,  kojem se djevojke bacaju na auto u pokretu, koji puši o trošku države. Neće vam pomoći, plagijatori, ni uzurpatori, ni oni koji “kultivišu” obalu, ni oni koji kupuju glasove i ljudske duše. To u Novom nije nikad prolazilo.

I jedan mali modni savjet: umjesto što se bavite cijenom moje košulje čija je vrijednost  20e,  bolje je da se raspitate koliko košta sat. Znate čiji sat, jer mi za razliku od vas možemo samo da nosimo  odjeću sa buvljaka, jer ste naše roditelje doveli na ivicu socijalne bijede, koji nemaju ni za osnovne namirnice, a ne za košulje od 120e. Zato se stidite, kad obraza nemate. Nego, kažite vi nama koliko bi se naknada za majke, plata i penzija moglo isplatiti; koliko bi se škola moglo renovirati; koliko bi se bolnica moglo opshrbiti ljekovima da vaš šef i šef nad šefovima organizovanih kriminalnih grupa istopi ono malograđansko gvožđe sa svoje ruke?  Dok to ne izračunate, ćutite i ne brukajte se.

I na kraju, toliko vrijedi moja garderoba i imovina da sam spreman da sve trampim za jedan sat bivšeg ministra poljoprivrede i koordinatora DPS-a za Herceg Novi, Petra Ivanovića.

Plaćeni izborni program

Nema komentara