Milan Lakićević (CDU): Novi izbori u Herceg Novom najbolje rješenje

Milan Lakićević (CDU): Novi izbori u Herceg Novom najbolje rješenje

2333
9
Podijeli

Milan LakićevicCrnogorska demokratska unija smatra da su vanredni lokalni izbori u Herceg Novom najcjelishodnije rješenje u postojećoj političkoj situaciji – poručuje član te partije, Milan Lakićević.

– Ne želimo da trošimo riječi i vrijeme na tumačenje odluka suda koji su osporili izbor sada već bivše predsjednice Opštine, niti da se trudimo da predvidimo sudski epillog po tužbi koja se tiče smjene njenog prethodnika.

Picerija i restoran

Ono što je neodrživo od samog početka lokalne vlasti koja je uspostavljena u decembru 2014. godine jeste način na koji je formirana.

Svi se sjećamo agresivne retorike liste koja se zvala “Izbor”, kao i njihovih odluka odmah po okončanju izbora. Sigurni smo da se i građani Herceg Novog sjećaju svega toga.

Cdu ostaje pri idejama, prijedlozima i programu koji smo tada objavili – “Nova mapa Herceg Novog”. Period od izbora do danas je potvrdio sva naša stanovišta, ocjene i predviđanja.

Zato predlažemo nove izbore, koje bi dočekali spremni da ponovimo naše zalaganje za Herceg Novi kao neraskidivi dio naše Crne Gore, ojačani iskustvom i znanjem koje smo stekli od našeg osnivanja samo mjesec dana prije nego što su prošli izbori bili održani.

Herceg Novom je potrebna nova politika, oslobođena agresije, prozivki, ličnih napada i isprazne demagogije. Vidjeli smo, upravo u našem gradu, da ti koji najviše viču i prave buku to rade samo zbog sebe, a ne zbog građana. Zato je Cdu, bez obzira na prozivke i optužbe, odlučno opredijeljena za staloženu i razumnu politiku, koja će mijenjati naš grad i našu zemlju jačajući njihove demokratske kapacitete i institucije – poručuje na kraju saopštenja Lakićević.

9 Komentari

  1. CDU govori ono sto DPS misli,ali sto nije politicki korektno da kaze.Poslusajmo CDU,i citajmo medju redovima,,Izbori odgovaraju i DPSu,i CDU,i SD,,Kada su se ,,Izborasi,, obrukali, i niko ih ne shvata vise ozbniljno,Snp podijeljen,Becic nedovoljno poznat,ostali neznatni.Stratezi DPS i CDU,SD ,odlucili da im se smjesi 17 mandata.
    0    0

Ostavite komentar

*

code