Milan Lakićević, Crnogorska Herceg Novi: Strateški plan najvažniji za razvoj i uređenje...

Milan Lakićević, Crnogorska Herceg Novi: Strateški plan najvažniji za razvoj i uređenje Herceg Novog

13
Podijeli

Povodom lokalnih izbora u Herceg Novom koji su zakazani za 7. maj 2017. godine, predsjednik OO Crnogorske u Herceg Novom, Milan Lakićević, ističe da Crnogorska neće nikog napadati, prozivati ni vrijeđati, niti otkrivati raznorazne malverzacije, jer bi to trebalo da rade državni organi koji su za to zaduženi.

– U predstojećoj kampanji, Crnogorska se neće baviti lažnim obećanjima i realizacijama krupnih investicionih projekata, strateškim investitorima, stranim ulagačima, novim zapošljavanjima, poboljšanju standarda građana.

Picerija i restoran

Ako nam se ukaže prilika i građani nam daju povjerenje, Crnogorska će u opštinskom parlamentu težište aktivnosti staviti na izradu planske dokumentacije i njeno usvajanje – ističe Lakićević.

On zaključuje da će Crnogorska posebno insistirati na izradi i usvajanju strateškog plana opštine za period od 7 godina, jer će to biti krovna odrednica ukupnih zbivanja, planiranja i dešavanja u pravcu razvoja i uređenja Herceg Novog.

13 Komentari

 1. Haha, hoće li ikada ” Crnogorci” prihvatiti Novi i Boku kao svoju, i da li će ikada Bokelji i Novljani prihvatiti kao nešto svoje? Bojim se ja te Crnogorske sentimentalnosti prema svemu što je na primoriju. Čista otimačina i kradja. Nekada bijaše turci, u staroj Jugi Beograd, a sada im ostade Boka i Novi da rasčereče.

  6
  5
 2. Ma kakav plan,nego biste da odvojeno,a zakačeni za najboljega,sebi nešto ugrabite.Neka vas,znamo vas,imamo mnogo gorih od vas kod nas.

  3
  5
 3. Zelim lijep I dobar grad mojoj djeci,tako da nam treba neko da se bavi gradom I interesima grada.Da se ne dijelimo vise,nego svi zajednicki da radimo za bolje sjutra…

  10
  4
 4. Dobro covjek zbori. Bez dobrog planiranja nema ni razvoja. A sto se tice glasova koje ce osvojiti imace ih dovoljno najmanje za jedan mandat.

  9
  18
 5. Partija Zrnova-Krsta Popovica ako dodje nastanuce karambol…oni su pravi macionalisti a traze pravdu po mnogim pitanjima,zar pola politicara nije se obogatila u zadnji vakat?

  7
  10

Ostavite komentar

*

code