MILIVOJ DUKIĆ NA PRIJEMU U OPŠTINI: OLIMPIJSKA NORMA NJEGOV I USPJEH...

MILIVOJ DUKIĆ NA PRIJEMU U OPŠTINI: OLIMPIJSKA NORMA NJEGOV I USPJEH HERCEG NOVOG I CRNE GORE

281
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Za hercegnovskog jedriličara Milivoja Dukića, prvog crnogorskog sportistu koji je izborio normu za odlazak na Olimpisjke igre u Rio de Ženeiru, v.d. predsjednik opštine Herceg Novi, Dragan Jabković i predsjednik Skupštine Andrija Radman upriličili su prijem.

Janković je pohvalio veliki uspjeh ovog mladog Novljanina, uz želju da i dalje na najbolji način prezentuje svoj grad i državu:
“Prezadovoljni smo što si ostvario ogroman uspjeh za tebe, Herceg Novi i Crnu Goru. Smatrali smo da bi bilo lijepo da ti na ovakav način čestitamo i zvanično, u ime građana Novoga, koji te svakako podržavaju. Jer, bio sam i na dočeku na Škveru i vidio kako je to sve izgledalo. Siguran sam da ćeš uspjeti da opravdaš svoje učešće na OI u Riju”, poručio je Janković.
Predsjednik Skupštine Opštine Andrija Radman čestitao je Dukiću na ostvarenom uspjehu, kojeg doživljava kao uspjeh čitavog grada i države, istakavši da će mu lokalna samouprava i ubuduće biti na raspolaganju i pomoći više nego što je to bilo do sada.
“Znam da nije lako doći do ovakvog uspjeha i zato želim da ti lokalna samouprava pomogne u većoj mjeri nego što je to do sada radila. Dijelim mišljenje i predsjednika Opštine da ćemo u skladu sa mogućnostima biti tu da ti pomognemo, za sve ono što očekuješ od nas. Otvoreni smo za punu podršku ne samo ovu deklarativnu – istakao je Radman.
Da bi razvoj jedrenja u Boki i Crnoj Gori ostao elitni sport potrebna je velika podrška, kazao je Dukić. Jer od OI u Londonu možda vremenski nije prošlo mnogo, ali taj period bio je izuzetno naporan za njega, a rezultati se vide, kazao je skromno Dukić.
„Ovo nije samo moj uspjeh, već čitavog jednog tima, počevši od moje majke. Podigla je dvoje djece na jedan izuzetno težak način, a tu je i klub koji je zaista odradio težak posao. Stoga je moj odlazak na OI uspjeh i grada i države. Dolazim iz jedne male države i mogu slobodno reći da ljudi uglavnom ne znaju gdje se ona nalazi. Zato je otići na OI u jednom elitnom sportu kojim se bave najjače ekonomije svijeta, zaista ogroman uspjeh”, istakao je Dukić.
Predstavnici Opštine Dukiću su kao poklon uručili sliku.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code