Milo Đukanović u ponedjeljak u Herceg Novom

Milo Đukanović u ponedjeljak u Herceg Novom

6697
20
Podijeli

images_slike_gradovi_hn_objekti_opstina_hn_2015Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović posjetiće u ponedjeljak Opštinu Herceg Novi, gdje će sa gradskim rukovodstvom održati radni sastanak na temu strateških izazova Opštine Herceg Novi.

Radnom sastanku će prisustvovati i potpredsjednici Vlade Crne Gore Duško Marković i Petar Ivanović, ministar održivog razvoja i turizma Branimir Gvozdenović, ministar kulture Pavle Goranović, ministar saobraćaja i pomorstva Ivan Brajović, ministar finansija Raško Konjević, kao i članovi kabineta predsjednika Vlade.

Picerija i restoran

20 Komentari

 1. Nema on što da pita,jer sve zna,ali ima ukratko da kaže,jer nijesmo do sad shvatili zašto postojimo i živimo.Nijesmo zadnji na ovoj zemlji kao što mnogi misle.
  0  0
 2. Došla je ura da mora doći da kaže da je dosta bilo cirkusa i da se moramo uozbiljiti,dosta smo sramotili Crnu Goru,dosta je skandala i igre.Ovo kod nas je prevršilo svaku mjeru,ima ođe i onih koji znaju red i koji streme pravome putu za svoju đecu i svoju državu.Dosta je bilo.
  0  0
 3. ni turska sila nije uništila crnu goru za 500 godina koliko ovi za 25 godina.a novi je zabetoniran zadnjih 18 mjeseci…još samo more da prebace u zetu tako nam i treba
  0  0
 4. Prosetajte ga u obilazak hotela TAMARIS, IGALO,PLAZA. Povedite ga u Bolnicu Meljine da vidi u kakvom je stanju pa mu onda pokazite kako izgleda nekada gradjevinski gigant prvoborac ! zatim mu pokazite sto su njegovi strucnjaci napravili od Brodogradilista a onda ga rivjerom provozajte nazad do HN !! ne morate ga voditi do mamule , i gore pud orijena , ali mu naplatite 3 e za putarinu i obavezno 4,5 za trajekt no to je kum on mu nece uzet pare !
  0  0
 5. Imace Milu sta da pokazu kako su lijepo dtedili grad,kako se ulaze,prave hoteli,skola na Srbinu,igralista,parkovi….bice odusevljen sa novom vlascu i velikim dijelima,eto jedino rasvjeta se vidi,a drugo nista
  0  0
 6. Treba da krene od Brodogradilsta pa malo do Zelenike do Pkb,Meljina Prvoborca,juznog jadrana pa svrati na Dubravu do HtpBoke i onda obidje hotel Igalo i lijepo prespava u hotel Tamaris…. itd..
  0  0
 7. Bolje da dođe preko Trebinja i Dubrovnika, jer kad vidi na šta liči magistrala, rivijera, šetalište itd neće mu biti dobro.
  0  0

Ostavite komentar

*

code