MILOŠ KONJEVIĆ PODNIO OSTAVKU NA SVE FUNKCIJE

MILOŠ KONJEVIĆ PODNIO OSTAVKU NA SVE FUNKCIJE

186
0
Podijeli

milos konjevic so2Predsjednik “Novske liste i to čiste” i jedini odbornik te partije u lokalnom parlamentu u Herceg Novom, Miloš Konjević, obavjestio je medije da podnosi ostavku na sve funkcije koje obavlja. Konjević je upravnik Sportskog centra Igalo, predsjednik Skupštine O.S.K Igalo, odbornik u Skupštini Herceg Novog i predsjednik Grupe građana Novska Lista.

– Dajem svoj mandat na raspolaganje Novskoj Listi, koja će u narednim danima odlučiti ko će me na istom mjestu zamjeniti. Razlozi moje ostavke su neozbiljnost opštinske vlasti na čelu sa gradonačelnikom Dejanom Mandićem, koja se nije čak ni udostojila da pošalje bilo kakav odgovor na naše zahtjeve u vezi Parking servisa, a koji su se direktno ticali poštovanja odluke saziva julske Skupštine – obrazlaže Konjević.
On predlaže istomišljenicima, jer je bio inicijator organizovanja protesta, da ih ne organizuju, jer:
– Imamo saznanja da jedna minorna stranka iz vlasti ima zadatak da napravi incidente prilikom njihovog održavanja, a zarad prikazivanja Novske Liste kao rušilačkog i remetilačkog faktora. Pošto smo mi iz starih novskih familija, a ne iz Glamoča i Grmeča, uz svo dužno poštovanje prema navedenim mjestima, ne želimo da se ništa ružno desi u našem lijepom gradu.
Mislim da ovako iznuren grad i osirmašeno stanovništno nije u mogućnosti da podnese ni najmanji teret koji im stavlja lokalna samouprava, a ne da prisustvuje protestima, jer ih je i do sada bilo previše koji nisu urodili plodom, već je narod novski bio izmanipulisan nebrojeno puta, a Novska Lista sebe ne vidi dostojanstvenom da bi manipulisala građanima Herceg Novog, kao što to rade redom ljudi željni novca i lične satisfakcije – navodi Konjević.
On je najavio da će se obratiti građanima u narednom period povodom pritisaka i ucjena na njega lično u prethodnom periodu, a pogotovo otkako su se, kako kaže, jedini pošteno izborili za svoj mandat.

Picerija i restoran

 

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code