MILORAD ĐUROVIĆ: ZAŠTO NEMA VODE, STRUJE, INTERNETA U NOVOM, ZAŠTO ĆUTE ODGOVORNI?

MILORAD ĐUROVIĆ: ZAŠTO NEMA VODE, STRUJE, INTERNETA U NOVOM, ZAŠTO ĆUTE ODGOVORNI?

129
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Iritiran današnjom situacijom u Herceg Novom, u kojem još traje restrikcija vode, a satima nema ili se prekida napajanje strujom, predsjednik OO GP URA Herceg Novi, Milorad Đurović se oobratio građanima Herceg Novog i Boke Kotorske!

– Nijesam napisao poštovani građani, jer vam od mene to ništa ne znači. Nijeste poštovani od onih koji vas već 25 godina nipodaštavaju. Kao jedan od vas protestujem što 25 dana nemam vode, što danas nemam struje i što mi ne radi telefon, internet ni TV.
Usred turističke sezone brojni pacijenti i gosti Instituta Igalo leže u krevetima od stomačnih problema. I brojni građani Herceg Novog, ovog poniženog grada.
O tome nema saopšenja odgovornih. Oni se bave privatizacijama. Kompanije koje su dužne da nam to obezbjede prodala je Vlada CG. Naš novac od prodaje ne vidjesmo, savjetnici u prodaji se obogatiše.Tadašnji premijer postade Predsjednik države, a Predsjednik Premijer. A mi? Pitamo se zašto Italijani, Mađari, Njemci, vlasnici naše infrastrukture, kao i građani Republike Srpske danas imaju vodu, struju i međusobnu komunikaciju. A mi nemamo. TRAŽIMO ODGOVOR? – navodi na kraju saopštenja predsjednik OO GP URA Herceg Novi, Milorad Đurović.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code