Milovan Baždar (PZP): Herceg Novi ima dva predsjednika, ali nema domaćina

Milovan Baždar (PZP): Herceg Novi ima dva predsjednika, ali nema domaćina

1132
6
Podijeli

bazdar press 010416U novijoj političkoj istoriji Herceg Novi nikad nije imao ovakvu situaciju. Grad nije nikada bio bez domaćina, a u višemjesečnom periodu, od razrješenja Nikše Gojkovića do danas, Herceg Novi nema domaćina – rekao je novinarima nakon vanredne sjednice Skupštine,  predsjednik OO PZP- a Milovan Baždar.

Kako navodi, Herceg Novi prvi put u novijoj političkoj istoriji ima dva predsjednika, ali nema pravog domaćina.

Picerija i restoran

– Ima dva predsjednika, sa nejasnim statusima u smislu regularnosti, ali ima VD stanje u gotovo svim javnim servisima, kako u svojim preduzećima, tako i u Opštini kao pravnom licu. Ima rast kreditne zaduženosti i rast deficita, kao i zapošljavanje po partijskoj liniji. Sa druge strane Herceg Novi u Skupštini ima neregularno situaciju, koja je u suprotnosti sa zakonom o sprječavanju korupcije, odbornke u konfliktu interesa, koji su istovremeno i članovi upravnih odbora u preduzećima – ustvrdio je Baždar.

On je zato  javno postavio pitanje predsjedniku Skupštine i predsjednici opštine: da li njima profesionalni kredibilitet daje za pravo da i dalje vrše svoje funkcje pored ovakvih propusta, poslije ovakvog pravnog haosa?

– Pozivam ih na minimalan osjećaj odgovornosti za zaslugu što je Opština u ovom pravnom haosu, da podnesu ostavke. Razrješenje ove situacije zapravo jesu vanredni lokalni izbori – zaključio je predsjednik OO PZP-a Milovan Baždar.

6 Komentari

  1. Cudi me ko jos pravi intervjue sa ovim gospodinom. On je toliko toga dobroga uradio za ovaj grad da to godinama eksperti nece moci ispraviti.
    0    0
  2. hahahhahahahaha,ne mogu da vjerujes sta covjek prica,mora da je prvoaprilska sala moj Milovane, kakvu ste Opstinu ostavili, ne bi je ni Hudini magiloj ispravio……..
    0    0

Ostavite komentar

*

code