„Mimoza“ dovela 1600 gostiju u novske hotele i apartmane

„Mimoza“ dovela 1600 gostiju u novske hotele i apartmane

1330
9
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

abrum sub 17Na otvaranje 47. Prazniak mimoze, danas u Herceg Novom boravi u 1.601 prijavljeni gost, što je za 62 odsto više od ukupnog broja prijavljenih gostiju na isti dan prošle godine, navode iz TO Herceg Novi.
Od tog broja, 455 su domaći gosti, a 1.146 strani. Domaći gosti su mahom orjentisani na hotelski smještaj, njih 454, dok većina stranih tuista – 836, boravi u privatnom smještaju.
Na ovoliki porast broja gostiju svakako je uticala bolja promocija turističke ponude grada, obogaćen program samog Praznika mimoze i spremnost hotelijera i ugostitelja da specijalnim aranžmanima i ponudama privuku zainteresovane.
Turistička organizacija Herceg Novi očekuje da se trend povećanja broja gostiju i noćenja, kako u hotelima, tako i u privatnom smještaju, nastavi i narednih dana, imajući u vidu da tek predstoje brojna dešavanja u okviru Praznika mimoze.
Već večeras i sjutra, na koncertu Hari Mata Harija i fešti od mimoze, ribe i vina, biće prisutno hiljade novih posjetilaca, što će pozitivno uticati na kompletnu turističku privredu grada, vjeruju u TO.

9 Komentari

 1. Nova tema za urednika radio jadrana.
  Zašto naša dijeca sa vrhunskim fakultetima odlase u inostranstvo,
  To je tema za nas novljane,naša nam vrhunska pame ode.
  Za sve odbornike pravo pitanje.
  0  0
 2. TO Herceg Novi nije bila u stanju da stavi u kalendar Mimoze izlozbu pasa koju tradicionalno organizuje Kinolosko Drustvo Herceg Novi…. hvalite se kako je 1600 gostiju doslo zbog Mimoze, a niko ni rijec da napise da je prijavljeno 300 pasa, sto znaci da ce na izlozbi biti oko 1000 izlagaca i jos koja stotina nasih sugradjana i ostali gledalaca. Veliki broj izlagaca je iz inostranstva, samo iz Italije ij je preko 100 koji su popunili sve hotele koji primaju pse i koji ce ostati dva dana u nasem gradu. U ovoj Opstini niko nije pomogao izlozbu osim Predsjednice Opstine koja je licno urgirala da Opstina uplati bilo kakva sredstva. A VD Presjednica TO HN nije bila ustanju da je uvrsti u zvanican kalendar mada ih nije kostalo ni cent.. Sramota… i hvaliti se sa 1600 gostiju je smijesno kada se vidi koje su mogucnosti naseg grada i sa dobrom TO i uz podrsku Opstine, ovdje je trebalo biti 10,000 ljudi
  0  0

Ostavite komentar

*

code