„Mimozin“ maskenbal u Institutu Igalo sa 300 maski: Vječni Exodusi i prvi...

„Mimozin“ maskenbal u Institutu Igalo sa 300 maski: Vječni Exodusi i prvi put Tijana Dapčević

0
Podijeli

Uz defile i koreografiju Gradske muzike i mažoretki, čak 300 veselih i atraktivnih maski, svirke legendarnog domaćeg sastava „Exodus“ i klape “Stari kapetan”, punu salu Instituta Igalo, počeo je prvi maskenbal 49. Praznika mimoze. Da je bilo još 500 karata sve bi „planule“. Dosta zvanica, političara, diplomata, privrednika, umjetnika, gostiju festivala… i mnogi domaći su uspjeli doći do karte. Podijum pretjesan za igru, ali ples je na maskenbalima uvijek poseban gušt, pa makar i na malom prostoru.

Nešto iza 22 h na binu je izašla zvijezda večeri, Tijana Dapševć. Slavi danas rođendan:

Picerija i restoran

„Ovo je pravi način za proslavu, a pjevam 20 godina i kusur i isto toliko sam na sceni. Normalno je da sebi pravim ovakvu žurku. Volim svoje godine. Forever ću imati 24 godine“- kaže, kao i uvijek malčice „otkačena“ Tijana. A onda priznaje: „Imam 42 i ponosna sam na svoje godine. Nemam problem s tim, volim kako se nosim s njima“.

Prije nastupa otkriva i kako su joj njeni najbliži čestitali:

„Milan me u Herceg Novom iznenadio na svoj način, hvala mu na tome, a Vuk me nazvao, sa Divčibara, gdje je sa školom na rekreativnoj nastavi i natjerao sve ortake da mi otpevaju, to je najljepša čestitka“.

Tijana voli Praznik mimoze, jer je to cvijet koji je vjesnik sunca i proljeća, a onda se dešava i u vrijeme njenog rođendana.
Na pitanje što bi uradila da je pod maskom, odgovara da bi se maskirala u Lepu Brenu, ali:

„Danas sam se maskirala u Tijanu Dapčević. Mislim da to dobro radim. Ali i glumim. Jer, već 4 godine igram u pozorištu u tri predstave, u jednoj seriji u Makedoniji, u septembru će biti treća sezona. Postoji vjerovatnoća da igram u još jednoj predstavi i da budem epizodista u jednoj regionalnoj seriji. Priželjkujem ulogu na filmu“- priznaje pjevačica, koja nema ni problem sa glasom, jer je on uvijek raskošan.

No, nedavno se slikala za jedan magazin u provokativnom izdanju:

„Ja sam insistirala na tome, jer kada meni bude dosadno kako izgledam u medijima, onda ko zna šta je sa fanovima. Gledala sam, ipak,da to malo pomjerim, ali da bude sa ukusom“.
Tijana savjetuje ženama: da čvrsto stoje na nogama, da uvijek prate svoje srce, da ne jedu sve što leti, da uvijek imaju crveni karmin i dobru štiklu.

Planira konačno svoj prvi veliki solistički koncert. U pregvrima je sa jednom producentskom kućom za koncerte u Skoplju, Beogradu, Sarajevu i Podgorici, na proljeće. U planu je novi singl, snimanje domaće serije, treća sezona snimanja serije „Prespav”:

„Ali ja živim za momenat, ono što je bilo ne postoji, ono što će biti ne potoji, bitno je ono što se sada dešava“.

I zaista u Institutu je sada ona na sceni, publika svaku pjesmu dobro prihvata, uz njene duhovite opaske. Maske kruže, provociraju, nastoje da se dopadnu publici i osvoje neku od vrijednih nagrada.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code