„Mimozin“ vikend: Maskenbal u Institutu i spaljivanje karnevala na Trgu

„Mimozin“ vikend: Maskenbal u Institutu i spaljivanje karnevala na Trgu

3079
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

trg herceg novi mimoza rj 050216 2Mjesec feštanja u znak žutog cvijeta ulazi u završnicu, a pred domaćima i fureštima u okviru posljednjeg „Mimozinog“ vikenda biće dva programa.
Za ljubitelje bala pod maskama sjutra veče u Institutu Dr Simo Milošević biće od 21 h upriličen treći maskenbal. Biće to „repriza“ prvog maskenbala, a u muzičkom dijelu programa publiku će zabavljati Gradska muzika, mažoretke, klapa Stari kapetan. Gost večeri biće hrvatski pop pjevač Petar Grašo.
Praznik mimoze biće tradicionalno završen spaljivanjem karnevala, „Prilično dvoličnog“ u nedjelju, na glavnom gradskom trgu. Spaljivanju će prethoditi „suđenje“ za sve nedaće koje su Novi i Novljane zadesile u protekloj godini. „Sudije“ će i ove godine biti glumci Hercegnovskog pozorišta. Uz njih, nastupiće ponovo Gradska muzika Herceg Novi i grupa Exodus. Početak programa najavljen je za 19 h, a nakon ceremonije spaljivanja, uslijediće koncert Petra Graša, čiji je početak najavljen za 20.30 h.
Radi bezbjednog i nesmetanog kretanja povorke, u nedjelju će od 18 do 19,30 časova biti zatvoren saobraćaj za sva motorna vozila u dijelu Njegoševe ulice od raskrsnice sa Ulicom Mića Vavića, kao i cijela Ulica Save Kovačevića, dok će zbog koncerta biti zatvorena Ulica X hercegovačke brigade, od 18 do 23 sata.
Posljednji program festivala i zvanično „zatvoranje“ biće tradicionalnom ribljom večerom, koja je planirana za 27. februar, u Institutu Igalo. Karte su već odavno rasprodate, pa će restoran Instituta biti ispunjen do posljednjeg mjesta. Na zahtjev stalnih gostiju, goste će, kako je najavljeno, zabavljati „Trio Gušti“.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code