„Mimozina“ dolazi, a odlazi novogodišnja dekoracija

„Mimozina“ dolazi, a odlazi novogodišnja dekoracija

3000
7
Podijeli

Poslije skoro 20 dana od novogodišnjih praznika tek danas je krenulo demontiranje novogodišnje dekoracije u Herceg Novom. Zamijeniće je zastavice i druga obilježja Praznika mimoze, koji počinje za desetak dana.

Sva dekoracija biće deponovana u magacinu u Zelenici, gdje se i inače odlažu demontirani stubovi javne rasvjete, kazala nam je direktorica Stambeno komunalnog preduzeća, Munevera Dabović:

Picerija i restoran

“Počeli smo najprije od Trga, jer se već postavljaju ukrasi povodom Praznika mimoze. Nastojaćemo da to sve klasificiramo uredno, kako bismo ukrase sačuvali i za narednu godinu”, kazala je Dabović.

Skidanje ukrasa potrajaće nekoliko dana, budući i da je samo postavljanje potrajalo. Dekoracija je pretrpjela manja oštećenja usljed nepovoljnih vremenskih uslova proteklih dana, ali ništa što se ne bi moglo popraviti.

Za sljedeću godinu valjalo bi bolje učvrstiti jelke, kako ih prvi veći vjetar ne bi “iščupao”, kao što je bio slučaj ove godine.

“Odgovorno tvrdim da jelka na Trgu nije bila za otvoren prostor, već za neki hol i slično, a kad je riječ o jelki kod Galeba, nju smo nakon što je vjetar odnio na Šetalište, bolje učvrstili, pa je izdržala kasnije udare vjetra. Ipak, na njoj su izvršene neke sitne intervencije i  vjerujem da će nam poslužiti i za sljedeću godinu”, zaključila je Dabović.

7 Komentari

 1. Novogodisnja dekoracija u njaljepsem primorskom gradu Herceg Novom je stid i sramota, iz godine u godinu. Bez imalo stila. I to sto ulozite u kupovinu nove, promasite. Povjerili ste to nekreativnim ljudima. Izgleda tuzno. Bolje ne kititi.
  0  0
 2. Gospodja nije direktorica, vec vrsioc duznosti i to prema, sad vec nevazecem rjesenju.
  Ne tjerajte je da obilazi rasvjetu, nek jos malo uziva u fotelji.
  0  0
 3. Hvalite se sa dekoracijom,a sta je sa rasvjetom,pisete prekovremene a sve vam je u mraku,bas zanimljivo a jos treba da se hvalimo sa dekoracijom,bruka od izjave,ovo je aprilska sala,hahaaaa
  0  0
 4. Direktorice zasto nema javne rasvvjete duz magistrale u Baosicima i Djenovicima vec 20 dana. Da li vas to neko bojkotuje? To se nije desavalo dok je Bozovic bio sef. Izadjite iz kancelarije i obidjite rivijeru donjim putem i magistralu uvece. Imate dobre savjetnike ali ipak…
  0  0

Ostavite komentar

*

code