Mini basket, mini spektakl priređuju male Primorke i Budvanke

Mini basket, mini spektakl priređuju male Primorke i Budvanke

1120
0
Podijeli

zkk primorje mladje pionirkeNa terenu Sportskog centra Igalo, sjutra će od 11h  startovati Crnogorska liga Mini basketa, susretom najmlađe selekcije ŽKK “Primorje”  sa vršnjakinjama iz Budve,  ekipom “Pro  basket”. Državno takmičenje za pobjednika Crne Gore u najmlađoj kategoriji ženskih košarkaških selekcija ove godine igra se na tri turnira. Nakon prvog sjutra u Herceg Novom, sljedeća dva nadmetanja najmlađih košarkašica Crne Gore održaće se u Tivtu i Nikšiću naredna dva vikenda.

Da hercegnovska ženska košarka ima budućnost dokazuje  15 igračica u najmlađoj kategoriji ekipe Primorja (2005. godište i mlađe). Ovaj klub  ima 6 selekcija u svim takmičarskim kategorijama i  sjajan  rad, od najmlađe Anđele Kokot, koja ima samo 7 godina,  pa do reprezentativki Radović i Baćović koje će u julu braniti boje crnogorske nacionalne selekcije U20.

Picerija i restoran

Iz uprave “Primorja”  pozivaju navijače da u nedjelju od 11h  podrže  Mini Primorke, kojima će aplauz  značiti mnogo pod obručima i ohrabriti ih da u narednim godinama nastave da vrijedno treniraju i postižu dobre rezultate.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code