MINISTAR TURIZMA VJERUJE DA ĆE SKUPŠTINA OVOGA PUTA DATI PODRŠKU PROJEKTIMA KRALJIČINA...

MINISTAR TURIZMA VJERUJE DA ĆE SKUPŠTINA OVOGA PUTA DATI PODRŠKU PROJEKTIMA KRALJIČINA PLAŽA I MAMULA

205
0
Podijeli

Vlada očekuje da će u parlamentu dobiti podršku za davanje u dugoročni zakup lokaliteta ostrva Lastavica sa tvrđavom Mamula, kao i za Aneks Ugovora o zakupu hotela Kraljičina plaža, saopštio je ministar održivog razvoja i turizma, Branimir Gvozdenović.

On je, komentarišući to što je Vlada ponovo u skupštinsku proceduru uputila iste dokumente za Mamulu i Kraljičinu plažu, rekao da je Vlada intenzivno radila na analizi svih primjedbi.
“Vlada je smatrala da nakon tih analiza treba da ponudi ta rješenja. To smo detaljno uradili i za Mamulu i za Kraljičinu plažu i dali opet u redovnu proceduru te materijale, kao da je prvi pu” – kazao je Gvozdenović na radnom doručku sa novinarima, povodom upoznavanja sa sadržajem Doing Business izvještaja u dijelu koji se tiče izdavanja građevinskih dozvola.
“Jako je važno da duvamo jako u jedra velikih investicionih projekata jer su to projekti koji donose novi kvalitet i dodatno promovišu Crnu Goru”, smatra Gvozdenović i dodaje da je Vlada odgovorila na većinu sugestija svih poslaničkih klubova.
Ova dva projetka nijesu dobila podršku parlamenta krajem jula ove godine.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code