MINISTAR ŽUGIĆ SA PREDSTAVNICIMA “AZMONTA”: PORTONOVI PRIVLAČI KREDIBILNE INVESTITORE

MINISTAR ŽUGIĆ SA PREDSTAVNICIMA “AZMONTA”: PORTONOVI PRIVLAČI KREDIBILNE INVESTITORE

104
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Uspješna realizacija projekta luksuznog odmarališta Portonovi, koji gradi kompanija Azmont Investments, dodatno će valorizovati jedan važan resurs u Crnoj Gori i doprinijeti privlačenju novih kredibilnih investitora, ocijenio je ministar finansija Radoje Žugić na sastanku sa predstavnicima Azmont Investmentsa.

Iz Ministarstva finansija je saopšteno da je sastanak bio prilika da se potvrdi posvećenost Azmont Investmentsa da, u saradnji sa Vladom, nastavi sa uspješnim radom na realizaciji luksuznog odmarališta Portonovi nadomak Herceg Novog.
“To će biti prvo One&Only ljetovalište u Evropi i time pozicionirati Crnu Goru na mjesto jedne od destinacija sa najatraktivijim turističkim sadržajem”, saopštavaju iz Ministarstva i podsjećaju da je Crna Gora vodeći podsticajnu poresku politiku i obezbijeđujući predvidljivost biznis ambijenta, na dobrom putu da, u što kraćem roku, osnaži ekonomski rast i dodatno podstakne konkurentnost privrede.
Predsjednik Azmont Investmentsa, Ahmet Erentok, je, pohvaljujući podsticajne mjere koje Vlada kontinuirano sprovodi u svim prioritetnim sektorima razvoja, upoznao Žugića sa postojećim stanjem na lokaciji.
On očekuje da će se aktivnosti na projektu realizovati shodno predviđenoj dinamici.
“Erentok je iskazao otvorenost ka širenju segmenata njihove djelatnosti u Crnoj Gori, što će i biti predmet razgovora u budućim interakcijama”, zaključuje se u saopštenju.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code