Mira Jovanović (SD): Herceg Novi će biti grad prosperiteta

Mira Jovanović (SD): Herceg Novi će biti grad prosperiteta

3830
0
Podijeli

Socijaledmokrate prosperitet Herceg Novog vide u razvoju turizma, jer je grad velikog turističkog potencijala, koji baštini tradiciju gostoprimstva i odiše prijateljskom atmosferom, koji je potrebno snažnije razvijati, adekvatnijim korišćenjem svih prirodnih resursa i geografskih predispozicija, ističe u saopštenju kandidatkinja na odborničkoj listi “Socijaldemokrate – Ivan Brajović – Dosljedno za Herceg Novi”, Mira Jovanović.

Potrebno je više ulagati i pokazati spremnost za rješavanje izazova sa kojima se suočavaju stanovnici našeg grada, ali i mnogobrojni turisti koji vole Herceg Novi i doživljavaju ga svojim, jer Herceg Novi ima sve predispozicije da postane jedan od najznačajnijih evropskih turističkih centara.

Picerija i restoran

Naš Herceg Novi, najljepši i najtopliji grad na crnogorskom primorju, zaslužuje da mu se vrati stari sjaj. Turizam i turistička ponuda čine našu najsjajniju viziju, koja ima za cilj da Herceg Novi pretvoriti u grad prosperiteta, napretka, ekonomske i egzistencijalne sigurnosti i uspjeha.

Želimo da Herceg Novi zadrži dosadašnji epitet grada cvijeća i egzotičnog bilja i drveća, jer je to grad koji ljepotom, raznolikošću i bogatstvom oduševljava sve one koji su ga makar jednom posjetili.

Ne želimo da se vraćamo u prošlost, niti da se na nju osvrćemo, već da zajedno sa novim generacijama mladih ljudi, čija je vizija još sjajniji, ljepši i uređeniji Herceg Novi, stvaramo bolje životne uslove za ljepšu budućnost svih nas, poručuje kandidatkinja na odborničkoj listi “Socijaldemokrate – Ivan Brajović – Dosljedno za Herceg Novi”, Mira Jovanović.

Plaćeni izborni program

Nema komentara