Mjesna muzika Đenovići u Stocu, pa na “Đenovićkom ljetu”

Mjesna muzika Đenovići u Stocu, pa na “Đenovićkom ljetu”

2
Podijeli

Članovi Mjesne muzike Đenovići koji su mogli da prilagode obaveze, njih 25 muzičara, nastupali su na festivalu duvačkih orkestara u Budvi, pa u Stocu. Kažu da je događaj u Stocu prevazišao njihova očekivanja.

– Mali grad kao što je Stolac napravio je festival dostojan mnogo većih gradova. Program je bio kako edukativan, tako i zabavan. Prvi dan obilježile su muzičke radionice. Doprinos smo dali drugog dana, kada smo prodefilovali gradom svirajući marševe, a onda zajedno sa ostalim učesnicima održali koncert. Komadi koje smo svirali su: Petrijin venac, Abba Gold i Smoke on the water – ističe Milica Matović iz Mjesne muzike Đenovići

Picerija i restoran

Pored večerašnjeg nastupa u Đenovićima u okviru manifestacije “Đenovićko ljeto”, planiraju  niz nastupa na rivi pod pokroviteljstvom Turističke organizacije.

Značajan datum je i 12. jul, kada tradicionalno Mjesna muzika Đenovići nastupa u Risnu. To će biti cjelovečernji koncert. Svi najavljeni nastupi su besplatni i otvoreni za ljubitelje marševa i koncertnih komada.

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code