Mlada hendlerka Ivana nastavlja sa uspjesima

Mlada hendlerka Ivana nastavlja sa uspjesima

792
1
Podijeli

ivana-malavrazic-skoplje-2710-1Na međunarodnoj izložbi pasa svih rasa CACIB SKOPJE 2016, održanoj 22. i 23.oktobra, na kojoj je učestvovalo 379 izlagača iz Evrope i regiona, mlada hendlerka Ivana Malavrazić uspjela je da osvoji dvije medalje.

U junior hendlingu uzrasta do 18 godina, na prvom danu takmičenja, Ivana Malavrazić je osvojila prvo mjesto, sudija je bio Metodije Zafirovski iz Makedonije. Drugog  dana takmičenja, Malavrazić je osvojila drugo mjesto, sudija je bio Nikola Angelovski, takođe iz Makedonije. Ivana je oba dana takmičenja vodila psa Paprika Dei Delfini rase kratkodlaka čivava, vlasnika Piera Giannadrea iz Italije.

Picerija i restoran

Pored čivave, Ivana je od svojih pasa vodila ženku bigla po imenu Maya, starosti 16 mjeseci, koja je bila prvak svoje VI grupe i postala prvak Makedonije, čime je ušla u Top 10 najboljih pasa izložbe, te dobila kvalifikaciju za učešće na najpoznatijem svjetskom takmicenju CRUFTS, koje će biti održano u martu 2017. godine, u Birmingemu u Engleskoj. Takođe, vodila je i psa rase sibirski haski, po imenu Icy, starosti 6 mjeseci, koji je bio drugi u uzrastu od 6 do 9 mjeseci.

Ivana je 21. oktobra napunila 11 godina, a rođendan je provela u putu od Herceg Novog do Skopja.

Sljedeći nastupi i takmičenja Ivanu očekuju u Bijelom Polju, Pljevljima i Beogradu.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code