Mlade “ajkule” prvi meč na Svjetskom prvenstvu igraju sa Australijom

Mlade “ajkule” prvi meč na Svjetskom prvenstvu igraju sa Australijom

0
Podijeli

Na Svjetskom prvenstvu za U18 vaterpolo reprezentacije koje počinje sjutra i trajaće do 19. avgusta u Sombatelju, u Mađarskoj, Crna Gora će igrati u grupi A sa Egiptom, Australijom, Južnom Afrikom i Brazilom.

Mlade ajkule sjutra čeka meč sa Australijom od 10:50 časova, narednog dana rival je Južna Afrika od 16:50 časova, a 13. avgusta igraće sa Brazilom od 15:30 časova. Nakon dana odmora, u posljednjem meču grupe 15. avgusta igraće sa Egiptom od 10:50 časova.

Picerija i restoran

Prvoplasirane ekipe iz sve četiri grupe plasiraće se direktno u četvrtfinale, dok će drugoplasirane i trećeplasirane igrati osminu finala. Ukoliko osvoje prvo mjesto u grupi za polufinale, mlade ajkule će se boriti sa pobjednikom meča 2B – 3C.

-Zadovoljni smo obavljenim pripremama, prva utakmica je sa Australijom u subotu i nadamo se da ćemo dobro otvoriti šampionat. Cilj je da budemo prvi u grupi, čime bismo obezbijedili ulazak u osam ekipa. Na prvenstvo idemo oslabljeni bez prošlogodišnjeg kapitena Miroslava Perkovića, ali vjerujemo jedni u druge i daćemo sve od sebe da uđemo u borbu za medalje. Neće biti nimalo lako, ali garantujemo da ćemo dati maksimum – poručio je pred polazak trener, Petar Radanović.

Crnogorsku ekipu čine Andrej Bosanac, Vuk Drašković, Uroš Vučurović, Aljoša Mačić, Igor Uskoković, Danilo Radović, Jovan Vujović, Martin Gardašević, Luka Murišić, Marko Milić, Nenad Dragović, Marjan Mitrović, Bogdan Radnjić.

Pored trenera Petra Radanovića, u stručnom štabu su i pomoćnici Miodrag Matković i Marko Gopčević, doktor Vladimir Dedović i tim menadžer Igor Martinović.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code