Mlade demokrate DPS-u: Mi kampanju radimo srcem, a ne za novac

Mlade demokrate DPS-u: Mi kampanju radimo srcem, a ne za novac

3221
0
Podijeli

Na mladost se može udariti, što DPS s velikom upornošću čini, ali mladost ne može pobijediti niko, pa ni Demokratska partija socijalista. U posljednjem saopštenju oni su pokazali sav animozitet koji gaje u odnosu na mlade ljude koji će spasiti ovu državu iz njihovih kandži – navodi se u saopštenju Mladih Demokrata.

Prezir prema Mladim demokratama je prezir prema svim mladim ljudima. Funkcioneri DPS-a se vidno iznerviraju kada ih neko podsjeti da na mladima svijet ostaje i u bijesu čine sve da od tog svijeta ne ostane ništa. Mi smo odlučni da nešto ipak sačuvamo, ali ne, sebično, za nas, nego za generacije koje će tek ugledati ovu prelijepu zemlju.

Picerija i restoran

Ne postoji bolje potvrde da DPS, sad već sigurno, nema nikakav odgovor na pobjede Demokratske Crne Gore od te da su udarili na ono čime su Demokrate najbogatije, a to je naša mladost. Naime, juče su ponovo iznijeli brutalnu neistinu kako mi, Mlade demokrate, pronosimo našu ideju dobijajući za to dnevnice od 20 eura. To je izmišljotina velika kao novska Sahat kula.

Nama je jasno da DPS, u svojim saopštenjima, svoje motive za bavljenje politikom, pokušava da projektuje na nas. Ono što, međutim, oni ne znaju, to je da smo potpuno drugačiji od njih. Ono što nas goni da se borimo da ovu državu učinimo boljim mjestom za život nije novac, jer u tom slučaju ne bi bilo nikakve razlike između nas i njih. Nas vodi mladalačka energija, entuzijazam, optimizam i vjera u bolju budućnost, koja će doći sa konačnom pobjedom nad svakim ostatkom režima DPS-a.

Gospodo iz DPS-a, dok su naši roditelji mukotrpnim radom zarađivali svoje plate, vi ste stavili katanac na njihove fabrike. Dok su nas roditelji tokom odrastanja upućivali na prave vrijednosti kako bi postali dobri ljudi, vaša djeca su navikavana da za noć potroše više nego što naše porodice zarade za mjesec. Danas, dok vaša djeca, o našem trošku, pohađaju najskuplje škole po inostranstvu, mi ostajemo u Crnoj Gori da se zajedno borimo protiv naopakog sistema koji ste uspostavili.

Vama je to, naravno, nerazumljivo, jer ste naviknuti da svoju podršku opciji koju zastupate odmah i naplatite, bilo da je u pitanju prodaja glasa ili rad u kampanji. Demokratska Crna Gora nije na taj način koncipirana. Tako ste koncipirani jedino vi i jedino vi ćete imati članove i simpatizere samo dotle dok budete u mogućnosti da to finansijski izdržavate.

I još nešto da vam kažemo: mi, Mlade demokrate, smatrali bismo uvredom ako bi nam subjekt kojem pripadamo ponudio dnevnice koju pominjete. Zato što bi se znalo da onda kampanju koju sprovodimo, sprovodimo isključivo u svom, a ne u opštem interesu, a, gospodo iz DPS-a, onog trenutka kada se obziri sa opšteg plana prenesu na individualni, tada nastaje zlo. To bi trebalo da vam je dobro poznato jer ste upravo na ovaj način i sami postali zli. Ko, sem zlih ljudi, može da se usudi da kidiše na omladinu?

Dakle, kampanju radimo srcem, a ne novcem.

Mi, dolje potpisani mladi volonteri Demokratske Crne Gore, svojom čašću i uz punu krivičnu i materijalnu odgovornost izjavljujemo da za kampanju “od vrata do vrata” nikada nismo primili ni jedan jedini cent i da je sve ono što je, u tom smislu navedeno u saopštenju na koje reagujemo, gola neistina.

Članice i članovi Mladih demokrata:

Vladan Radinović, Danica Pejović, Vojislav Tadić, Branko Vuković, Mirko Babić, Lazar Vukčević, Milica Vučković, Vladana Kundačina, Mirko Božović, Danilo Ralević, Đole Šćekić, Luka Krstović, Sandra Lalević, Radinović Jovana, Mladen Pejović, Jelena Ćosović, Borislav Mijušković, Slađana Gošović, Nikolina Mandić, Anđelko Vukčević, Milić Radević, Nikola Ostojić, Božo Radinović, Radmila Popović, Branka Dragović, Maja Stojanović, Mirjana Đurović, Vladimir Grgur, Martinović Jelena, Vuk Gutović, Jovana Grgur, Bijelić Kristina, Milan Bošković, Spaso Popović, Manojlo Sekulić, Ivana Bojović, Tamara Ćorić, Martin Kljajić, Bojan Rajević, Nemanja Vuković, Vladimir Marjanović, Deletić Stanica, Tanja Dzankić, Sandra Femić, Ivanka Marković, Srđan Rajković, Dragana Rajević, Stefan Vuković, Valentina Bugarin, Petar Porobić, Marko Vuković, Sandra Šabotić, Zindović Miloš, Jovana Rajak, Vukašin Stamatović, Jovana Dragašević, Danica Jelić, Mučalica Darko, Kristina Vasiljević, Stevan Terzić, Nikola Kažić, Dušan Kaluđerović, Ivana Rebić, Anđa Krunić, Gutović Miluša, Vidić Dragana, Ljubisav Lekić, Miloš Mikić, Radomir Đoković, Bajzek Boris, Rmuš Milun, Zorana Bakić, Vasko Popović, Vladan Rakočević, Radoica Ivanović, Veljko Vuksanović, Slađana Bečić, Bojan Asanović, Bojović Miloš, Knežević Marija, Stevan Kilibarda, Marija Pavićević, Krstović Janko, Tamara Kenjić, Blagoje Sijačić, Labud Lalatović, Nemanja Zlatičanin, Anica Vujović, Bojan Medenica, Đordje Rebić, Milan Nešković, Tamara Bekan, Slobodan Maslak, Marija Mitrović, Kastratović Miloš, Veličko Tomović, Velibor Tomović.

Nema komentara