Mlađe pionirke „Primorja“ prate pobjedama starije košarkašice

Mlađe pionirke „Primorja“ prate pobjedama starije košarkašice

1033
6
Podijeli

zkk primorje 7Selekcija mlađih pionirki “Primorja” u Podgorici je nakon velikih problema zbog povreda i prehlada, s desetkovanim timom u drugom poluvremenu slomila otpor Mega Basketa iz Podgorice. U Herceg Novi su se djevojčice vratile sa 13 koševa viška i rezultatom 51:38 (4:6;11:9;13:17;23:6)
Prvo poluvrijeme je bilo potpuno neizvjesno, sa puno nervoze i promašenih šuteva Primorki, iako su prilike bile za koš česte. Šut je krenuo tek u drugom poluvremenu nakon nekoliko ozbiljnih prodora Savkovićeve, koja je uknjižila 22 poena, kao i nakon povrede tek oporavljene Ječmenić, koja se snašla pod obručima i ubacila 16 poena. Mega Basket je „kapitulirao“ u četvrtoj četvrtini koju su djevojčice iz Novog dobile sa 23:6.
Raspucane Savkovic i Ječmenić dobile su podršku Radnjić B. i Svrkote J, sa po 4, Supić L. 5,koševa, kao i Radosavljević Jelene i Jovane, Popržan D., Mijajlović L.,i Bukumiric M.

6 Komentari

  1. Nikada se u Herceg Novom nije igrala kvalitetnija ženska košarka. Pratim svaku vašu utakmicu i sve pohvale za Upravu i trenera, organizovaniji ste od ijedne ustanove. Imaju zbog čega biti ljubomorni ovi iz muškog kluba, kada su oni dobili poziv za odlazak u Moskvu i Sloveniju kao vi. Svaki negativan komentar je njihov
    0    0
  2. Zkk primorje je mnogo ozbiljna priča u svim selekcijama se radi izvanredno to potvrđuju i rezultati ma. Čestitke upravi ,trenerima i igračicama samo tako nastavite. Srećno.
    0    0

Ostavite komentar

*

code