Mlađe pionirke Primorja ubjedljive protiv vršnjakinja iz Risna

Mlađe pionirke Primorja ubjedljive protiv vršnjakinja iz Risna

1029
0
Podijeli

primorje mladje pionirkeMlađe pionirke Žkk “Primorja” danas su pobjedom nad ekipom Risna, rezultatom 80:20 (27:2;19:6;16:5;18:7), u Sportskom centru Igalo,  dokazale da se i mlađim selekcijama poklanja puna pažnja. Rezultat na kraju utakmice nije bio najvažniji, već prilika da u ekipi Primorki zaigraju i najmlađe sa 6, 7 i 8 godina. Izmamilo je to osmjehe na tribinama SC Igalo.

-Teško je reći zbog čega bi se Uprava i stručni štab bolje osjećali, zbog novih naraštaja koji započinju svoje prve ozbiljne korake pod obručima ili mnoštva roditelja koji istinski i iz utakmice u utakmicu prate svoju djecu,  ali i sve utakmice i sva dešavanja u Žkk”Primorje” – navode iz kluba.

Picerija i restoran

Najzapaženija u ekipi je bila Jovana Kojčinović sa 19 poena,  Savković je postigla 25,  Supić 10, Ječmenić 10, Radnjić 10,  Svrkota 6, Popržan D.,  Radosavljević Jovana i Jelena, Mirković A.,  Mijajlović L., Jevtović I. i Kokot A.

Ovom pobjedom mlađe pionirke Primorja su učvrstile svoju lidersku poziciju na tabeli i 14. i 15. maja boriće se za ovogodišnje zlato u svojoj kategoriji, na završnom turniru u Herceg Novom.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code