Mlađe pionirke ŽKK “Primorje” slavile u Ulcinju

Mlađe pionirke ŽKK “Primorje” slavile u Ulcinju

2291
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

U utakmici Lige mladih CG u kategoriji mlađih pionirki u Ulcinju ekipa ŽKK Primorje savladala je Jadran iz Ulcinja sa 54 koša razlike (88:34). Savković sa 50 postignutih poena je predvodila Primorje do pobjede, pridružila joj se i Radnjić sa 29, te Popržan sa 4, Ječmenić J. 3 i Mirković 2. Doprinos pobjedi dale su i Mojić, Dragićević, Mijajlović, Đedović, Jevtović J. i Kokot.

primorje-juniorkeSamo prije početka utakmice kada su ekipe istrčale na teren neko je mogao pomisliti da će utakmica imati drugačiji tok. Domaće igračice su bile samo na izgled prijetnja Primorkama. Nakon prvog minuta igre već je bilo izvjesno gdje putuju bodovi iz Ulcinja.

Picerija i restoran

Primorje i dalje u utakmicama svih selekcija, a ima ih šest, ostavlja upečatljiv utisak da su pobjede koje nižu rezultat dobrog rada u Klubu i velike posvećenosti igračica, trenera i uprave.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code