Mladi DPS-a predstavili građanima izborni program i izbornu listu

Mladi DPS-a predstavili građanima izborni program i izbornu listu

7123
0
Podijeli

Članovi Savjeta mladih DPS Herceg Novi predstavili su građanima Izborni program i Izbornu listu. Pozitivna energija, entuzijazam i brojnost izazvali su velike simpatije i podršku građana – navodi u saopštenju kandidatkinja DPS-a za odbornicu, Nevena Keković.

“Građani su pokazali izuzetno veliko interesovanje za naš Izborni program. Veoma smo zadovoljni reakcijama i podrškom. Naš cilj bio je da pokažemo da su upravo mladi Herceg Novog nosioci napretka našeg prelijepog grada. U našoj akciji nisu učestvovali mladi iz drugih gradova, već samo iz Herceg Novog. Ponosna sam što smo preuzeli inicijativu i odgovornost” kazala je Nevena Keković, kandidat za odbornika Demokratske partije socijalista.

Picerija i restoran

Nakon druženja sa građanima, članovi Savjeta mladih su u amfiteatru Hercegnovskog pozorišta održali panel pod nazivom “Šta hoću od Novog“. U konstruktivnom razgovoru tražili su odgovore na pitanja i izazove upravljanja gradom. Nosilac liste Petar Porobić i odbornički kandidati DPS Stevan Koprivica i Zoran Kovačević, kao panelisti nastojali su da u dijalogu sa mladima odgovore na pitanja, primjedbe i kritike. Razmjenom mišljenja različitih generacija došlo se do predloga rješenja.

I ova aktivnost predstavlja uvod u izbornu pobjedu, za koju vjerujemo da predstavlja samo početak obnove Herceg Novog – poručuje Nevena Keković.

Plaćeni izborni program

Nema komentara