Mladi Jadranaši na pripremama u Hanoveru

Mladi Jadranaši na pripremama u Hanoveru

1
Podijeli

Mladi vaterpolisti Jadrana Carine generacija igrača 2004. i mlađi otputovali su u nedjelju na sedmodnevne pripreme u Hanover u Njemačkoj.

Domaćin Jadranašima je vaterpolo klub White Sharks iz Hanovera, sa kojim Jadran Carine već 3 godine ima vrlo uspješnu saradnju. Ovo je druga posjeta vaterpolista iz Herceg Novog Hanoveru, a prva je realizovana  prošle godine u martu.

Picerija i restoran

Tokom sedmodnevnih priprema Jadranaši će biti smješteni na Sportskoj akademiji (Institutu za sport) u Hanoveru, te će svakodnevno obavljati zajedničke treninge sa vršnjacima iz kluba White Sharks.

Pored trenažnih aktivnosti osmišljen je program kako bi slobodno vrijeme iskoristili za obilazak mnogih znamenitosti grada. Već drugog dana boravka obišli su fudbalski stadion Arena 96.

Na pripreme u Hanover su otputovali: Spasoje Aćimović, David Stevović, Nemanja Moračanin, Ilija Radović, Marko Bošković, Giorgi Eristavi, Maksim Urdešić, Amar Kujović, Sava Huter, Šćepan Kontić, Krsto Tomašević, Andrija Nakićenović, Meldin Hadžić, Marko Popadić, Luka Sijerković, Danilo Krivokapić, Lazar Vukićević i trener ekipe Srđan Lazarević.

Uzvratna posjeta vaterpolista iz Hanovera je planirana za kraj septembra ove godine.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code