Mladi Jadranaši najuspješniji u ovoj sezoni

Mladi Jadranaši najuspješniji u ovoj sezoni

1977
0
Podijeli

Jadan Carine najuspješniji je klub u ovogodišnjoj vaterpolo sezoni za mlađe kategorije, sa osvojenih 3 prva i 4 druga mjesta na finalnim turnirima odigranim, uglavnom, u Herceg Novom, s obzirom na to da je Jadran Carine imao i najbolje plasmane u takmičenju Olimpijskih Nada.

jadran-carine-sve-generacije-2
Prvenstvo Crne Gore u vaterpolu u sezoni 2015/16, u organizaciji vaterpolo plivačkog saveza Crne Gore, za 7 starosnih uzrasta, završeno je serijom finalnih turnira.
Prva mjesta Jadran Carine je osvojio u kategorijama: Juniori 1998 godište i mlađi, kadeti 2002 godište i mlađi, mlađi kadeti 2003 godište. Druga mjesta u kategorijama: mlađi juniori 2000 godište i mlađi, mlađi juniori 2001 godište, nade 2004 godište i mlađi i mlađe nade 2005 godište i mlađi.
Ovakvim plasmanom Jadran Carine je prikupio 24 boda, drugi je Cattaro sa 19 bodova osvojivši tri prva, jedno drugo, jedno treće i dva četvrta mjesta, slijede Primorac sa 15, Budva sa 9 i Bijela sa 1 bodom.
– Nakon uspjeha u Olimpijskim nadama, u kojima je takođe Jadran Carine bio najuspiješniji klub, primat u mlađim kategorijama potvrđen je i u Prvenstvima Crne Gore. Posebno nas raduje činjenica da smo u svim uzrastnim kategorijama igrali finalne utakmice, što potvrđuje kvalitet naših omladinskih selekcija, kao i kvalitet i obim rada koje sporovodimo u klubu – kazali su iz uprave Jadrana.

Picerija i restoran

Tokom ljeta svi na bazen Jadrana

Nakon završetka školske godine u PVK Jadran Carine organizovaće intezivniji rad sa mlađim kategorijama. Tokom ljetnjih mjeseci, određenim danima će sve selekcije imati po dva treninga dnevno. Najavljene su i trening utakmice sa selekcijama vršnjaka koji će tokom ljetnje sezone boraviti u Herceg Novom na pripremama.
U ovom periodu mlade vaterpoliste Jadrana očekuju Kup takmičenja Crne Gore za 5 uzrasnih kategorija, dok će veliki broj igrača biti i na pripremama reprezntativnih selekecija, koje očekuju Svijetsko juniorsko prvenstvo za 1998. godište, Evropsko juniorsko prvenstvo za 1997. godište, kao i nezvanično prvenstvo Evrope za 2001. godište. U svim reprezentativnim selekcijama očekuje se veliko učešće mladih igrača Jadran Carine, koji će biti nosioci igre.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code