Mlađi juniori Jadrana drugi na turniru na Škveru

Mlađi juniori Jadrana drugi na turniru na Škveru

1320
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

jadran-carine-generacija-2000Serija KUP turnira u vaterpolu za mlađe kategorije nastavljena je proteklog vikenda na plivalištu Jadran na Škveru. Turnir za mlađe juniore, godišta 2000. i mlađi, okupio je, pored crnogroskih klubova Budve, Primorca, Cattara i Jadran Carine, ekipu City Club Perth iz Australije, istog godišta. Australijanci su u Herceg Novom na pripremama.

Prvo mjesto na turniru pripalo je ekipi Cattaro iz Kotora, koja je u posljednjim sekundama utakmice postigla pobjedonosni gol protiv domaćina i slavila minimalnim rezultatom 10:9. U ostalim utakmicama Novljani su bili ubjedljivi, te savladali najprije Primorac sa 11:7, zatim Budvu 13:7 i ekipu iz Australije čak 19:2. Novljani su porazom protiv Cattara zauzeli drugo mjesto, treće je pripalo Primorcu, četvrto Budvanima.

Picerija i restoran

Za ekipu Jadran Carine nastupali su: Andrej Bosanac, Uroš Vučurović, Obren Pavlović, Ognjen Mrvaljević, Dušan Vulaš, Danilo Radović, Luka Radulović, Martin Gardašević, Luka Murišić, Dragoljub Đurović, Vladimir Vavić, Nikola Jančić, Đorđe Marić, Marko Radanović, Stefan Subotić, Bogdan Malavrazić, Lazar Bovan. Trener ekipe je Jovo Vukasović.

Sljedećeg vikenda u Kotoru je na programu turnir KUP-a Crne Gore za 2004. godište.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code