Mladi vaterpolisti u Turskoj na kvalifikacijama za EP

Mladi vaterpolisti u Turskoj na kvalifikacijama za EP

763
0
Podijeli

images_slike_sport_vaterpolo lopta skverVaterpolo reprezentacija Crne Gore, uzrasta do 18 godina, otputovala je jutros u Tursku, na kvalifikacioni turnir za odlazak na Evropsko prvenstvo. Trener crnogorske vaterpolo reprezentacije U-18, Miodrag Mirović, odabrao je 13 igrača koji će učestvovati na ovom turniru.

Iz PVK Jadran Carine, za reprezentaciju će nastupati: Dragan Kolesko, Vasilije Vujošević, Vladan Spaić, Nikola Moskov, Aleksa Ukropina, Filip Gardašević, Petar Mijušković. Iz VK Budva: Danilo Dragović, Savo Ćetković, Aleksandar Radanović, Blažo Mitrović. Zatim Nikola Saveljić iz kotorskog Primorca i njegov sugrađanin iz ekipe Cattaro, Milija Mandić.

Picerija i restoran

Pored Crne Gore i domaćina Turske, na turniru će učestvovati i selekcije Velike Britanije i Belgije, a dvije najbolje reprezentacije plasiraće se na Evropsko prvenstvo. Pored Mirovića u stručnom štabu su treneri Ivanovski i Matković.

Naša reprezentacija se sastaje sa Velikom Britanijom, 6. maja, zatim sa Belgijom dan kasnije i domaćom ekipom Turske u nedjelju, 8. maja.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code