Monitoring nad lokalitetima podvodne kulturne baštine

Monitoring nad lokalitetima podvodne kulturne baštine

563
1
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

images_slike_dogadjaji_2015_politika_novembar_Sidro_1Ministarstvo kulture je uspostavilo saradnju sa zajedničkim operativnim timom, koji čine predstavnici Uprave pomorske sigurnosti, Mornarice Vojske Crne Gore i Sektora Granične policije – Sektor jug, za monitoring nad lokalitetima podvodne kulturne baštine.

Zajednički operativni tim, koji je formiran na osnovu Sporazuma o međusobnoj saradnji u oblastima sigurnosti i bezbjednosti pomorske plovidbe, integrisanog sistema kontrole, nadzora i zaštite mora i granične kontrole mora, obavljao  je tokom ljetnjih mjeseci monitoring nad lokalitetima u crnogorskom podmorju.

Picerija i restoran

Praćenje stanja podvodne baštine je pilot projekat, koji će, kako navode iz Ministarstva, doprinijeti zaštiti i očuvanju našeg nasljeđa, a koji će se nastaviti i u narednom periodu, uz korišćenje ljudskih i materijalno-tehničkih resursa svih subjekata.

1 komentar

  1. Nekad smo ovako u osnovnoj pisali lekcije i lijepili slike iz novina koje bi se odnosile na tekst.Odlikaši su mislili da im je to neophodno za uspjeh u školi i kasnije u životu,ali od toga nije bilo nikakve koristi,a uspjeli su oni koji ni svesku nijesu imali.
    0    0

Ostavite komentar

*

code