“MONTENEGRO KUP”: Crna Gora maksimalna

“MONTENEGRO KUP”: Crna Gora maksimalna

0
Podijeli

Herceg Novi i Bazen “Jadran” su od 2. do 5. avgusta domaćini međunarodnog vaterpolo turnira “Montenegro Cup”. Bazen na Škveru ugostio je osam reprezentacija (U15) igrači rođeni 2003. i mlađi. Pored reprezentacije Crne Gore učestvuju još selekcije Srbije, Hrvatske, Italije, Mađarske, Njemačke, SAD i Australije.

Pobjednik turnira dobiće pehar, dok su medalje obezbjeđene za prve tri selekcije. Pehari će biti uručeni i najboljem igraču, strijelcu i golmanu.

Picerija i restoran

Grupa A: Crna Gora 9, Hrvatska 6, Italija 3, Australija 0.

Grupa B: Mađarska 9, SAD 3, Srbija 3, Njemačka 0.

Crna Gora je u prvom kolu u derbiju savladala Hrvatsku 7:6, uz tri gola Mršića, dva je postigao Vujović, a po jedan Pajović i Ivanović. Našu selekciju sjutra očekuju dva meča, sa Australijom i Italijom. U drugom kolu naša selekcija je nadigrala Australiju 16:2, Radonić je postigao 5 golova, po 3 Vujović i Sladović, 2 Radović, a po jedan Baštrica, Ivanović i Rajhel. U trećem i posljednjem meču grupe, derbiju dana, “ajkulice” su nadigrale Italiju 11:7, izdvojio se Vujović sa 4 gola, 3 je postigao Pajović, Mršić 2, a po jedan Rajhel i Stevović.

Crna Gora će u polufinalu igrati u subotu sa SAD-om od 21 sat, u drugom polufinalu sastaće se Hrvatska i Mađarska.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code