More poslije juga: Što mu dajemo to nam i vraća

More poslije juga: Što mu dajemo to nam i vraća

1632
9
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

igalo smece plaza 230316 1Nijesmo često ni svjesni šta sve mnogi od nas čine da zagade život u moru. No, dovoljno je ovih dana prošetati  obalom i vidjetei u kakvom su stanju plaže.

Poslije juga, njihov izgled je uvijek najtužniji. Nač čitalac iz Igala A. Mitrović poslao nam je foto plaže u Igalu kod „Nautilusa“.

Picerija i restoran

Morske struje i valovi su vratili sve ono što smo moru „dali“. Nimalo civilizacijski i prilično poražavajuće. Jer, more je mnogima i dalje najbliži kontejner za smeće.

9 Komentari

 1. Ovo je nas obraz !
  A kazete treba neko ovo i da pokup ! slazems e ali evo neki dan smo citali da radnicima cistoce prekovremeni rad nije placen nekoliko godina !! znaci oni treba za dzabe da ciste NASE smece a mi niti placamo odvoz smeca (bar 70% gradjana) niti vodimo racuna dje cemo to isto smece zavrljaciti cast izuzetcima.
  0  0
 2. Koja nepotrebna i besmislena priča. Sva diskusija prestaje onog momenta kad individua baci plastičnu kesu ili flašu u more. Da ne idem dalje. Od takve se osobe ni u čemu drugom ne treba nadati ičemu dobrom.
  0  0
 3. Doko,ne treba ni kukati,niti se zgrazavati,more nosi od Grcke,Albanije ,a najgore je Hrvatskoj,ali opet kazem treba u tome vidjeti prednosti ,a ne samo mane, dobijamo dzabe reciklazni materijal, a ujedno cistimo plaze. Ali problem je veci,jer neko treba da radi,odnosno problem je sistemski,jer nam sluzbe ne funkcionisu. Ne mislim samo na ovu sadasnju vlast!
  0  0
 4. ANONYMUS, UTOLIKO GORE, NE TREBA SE ZALITI ,NEGO POKUPITI SMECE I RECIKLIRATI,JER ONI OD TOGA ZARADUJU NOVAC! VRLO DOBRO SAM UPUCEN,CITAJTE SVE STO SAM NAPISAO DO KRAJA KOMENTARA.
  0  0
 5. ovo je super ,da imamo fabriku za reciklazu,ili ne daj boze fabriku za proizvodnju energije od plasticnih recikliranih flasa, eto prilike,sve je na izvolte. Plus toga ocisticemo plaze koje ne bismo ocistili do jula mjeseca. Treba gledati kako jednu losu situaciju i uzasnu stvar poput ove pretvoriti u prednost,a ne samo kukati!!
  0  0

Ostavite komentar

*

code