MORSKA VODA IZBIJA NASRED MAGISTRALE U ZELENICI

MORSKA VODA IZBIJA NASRED MAGISTRALE U ZELENICI

0
Podijeli

Obilna količina morske vode već deset dana “talasa” posred magistrale u Zelenici, ispred prodajnih objekata bivšeg Pantomarketa – Cash&Carry-ja i Home marketa.

Mehanizacija kojom se obavlja postavljanje kolektorskih cijevi, „probila” je put previše duboko, tako da je morska voda izbila na površinu i tu se taloži.
Iz firme Dahlem, koja obavlja nadzor, juče je urgentno naloženo ispumpavanje. Saobraćaj se otežano odvija.
– Voda će biti pumpana u naredna dva do tri dana. Radi se 24 sata. Očekujem dva do tri dana da će ta voda biti spovedena pumpom u potok, kod skretanja za Luku Zelenika – potvrdio je našem radiju, direktor Društva za izgradnju vodovodne i kanalizacione mreže, Milorad Velaš.
Lokva nesred više nego prometne saobraćajnice „kap” je koja je „prelila” ionako „punu čašu” Novljanima, zbog radova na vodovodnoj i kolektorskoj mreži.
Saobraćanje Zelenikom otežano je početka izgradnje mreže i polaganja cijevi. Postavljena je i saobraćajna signalizacija koja naizmjenično reguliše saobraćaj u dva pravca, zbog čega se nerijetko čeka u kolonama.
Nezadovoljstvo mještana, naročito Zeleničana, kulminiralo je prije desetak dana, kada je i formirana ogromna lokva. Kako su našem radiju kazali slušaoci i posjetioci sajta – situacija je krajnje neizdrživa, pogotovo zbog nadležnih sa kojima su pokušavali da stupe u kontakt. Tvrde da im je iz Komunalne policije više puta obećavano da će izaći na teren, međutim, to se nije desilo. Zato još jedino računaju na uticaj medija.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code