Morsko dobro poziva zakupce kupališta na zaključenje ugovora

Morsko dobro poziva zakupce kupališta na zaključenje ugovora

0
Podijeli

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore poziva izabrane ponuđače po tenderu za zakup kupališta za 2018. godinu, da dođu na zaključenje Ugovora, kako bi blagovremeno otpočeli sa radovima na organizaciji i satvljanju u funkciju kupališta za turističku sezonu. Tender je raspisan shodno Izmjenama Plana objekata privremenog karaktera za period od 2016-2018 godine, saopšteno je iz tog preduzeća.

Poziv za organizaciju kupališta odnosi se i na dosadašnje korisnike morskog dobra da zakupljena kupališta stave u funkciju najkasnije 1. maja 2018. godine, prema Uslovima koji su sastvani dio Ugovora o zakupu morskog dobra.

Picerija i restoran

Za zakup kupališta za koja na prethodnom tenderu nije bilo interesovanja ili je tenderska dokumentacija bila nepotpuna, Javno preduzeće će u najkraćem roku objaviti ponovljeni javni poziv.

Od ukupno 40 kupališta za koje je tokom marta sprovedeno javno nadmetanje, tenderi će biti ponovljeni za budvansku plažu Pizana, dio plaže na Svetom Stefanu, djelove plaže u Buljarici, za desetak manjih kupališta u opštini Herceg Novi i nekoliko manjih kupališta u opštini Tivat.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code