Moskovski džudisti na pripremama u Sportskom centru Igalo

Moskovski džudisti na pripremama u Sportskom centru Igalo

1
Podijeli

U hotel „Play“ koji sada posluje u okviru Sportskog centra Igalo, 10. jula stiže grupa od 30 džudista iz Rusije. Oni će u Sportskom centru Igalo boraviti do 21. jula, gdje će koristi kapacitete kompleksa za redovne ljetne pripreme.

Riječ je o moskovskim džutistima svih starosnoh kategorija, koji prvi put dolaze na pripreme u Herceg Novi. Ovim aranžmanom se još jednom potvrđuje opravdanost objedinjavanja ponude cijelog kompleksa SC Igalo.

Picerija i restoran

– Vraćanje hotela ‘Play’ u vlasništvo Opštine i na upravljanje Sportskom centru Igalo, od starta daje vidljive rezultate. Poslije cijelomjesečnog boravka više od 100 djece i njihovih roditelja i trenera u okviru košarkaškog kampa Akademije Saša Grujić, sada imamo zakazan aranžman sa džudistima. Oni će koristi našu salu za prirpeme i boraviti u hotelu 11 dana. Upravo takvim uslugama mi sada možemo da budemo vrlo konkurentni na tržištu kao zaokružena destinacija jer nudimo kompletan aranžman sportskim klubovima i institucijama – ističe direktor Sportskog centra Igalo, Radovan Ralević.

Sportski centar sa hotelom i restoranom Play, koji će raditi tokom cijele godine unaprijedio je cjelokupnu turističku ponudu Herceg Novog – smatra on.

Podsjeća da je restoran Play otvoren za sve posjetioce, ne samo za goste hotela i Sportskog centra. U njegovom sastavu je zatvorena dvorana sa raznovrsnim kapacitetima od teretane do terena za košarku rukomet i odbojku. U prethodnom periodu uspio je da obogati sadržaje i novim terenom za odbojku na pijesku, te dodatnim uređenjem četiri teniska terena.

Zainteresovanim klubovima i pojedincima na raspolaganju je kompletan paket za pripreme, počev od smještaja, preko terena za treninge, teretane i pratećih sadržaja, do kvalitetne i povoljne ishrane u restoranu.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code