Mr Danijela Đurović, SNP: Moramo da vratimo Herceg Novi iz ruku onih...

Mr Danijela Đurović, SNP: Moramo da vratimo Herceg Novi iz ruku onih koji su ga oteli

3948
0
Podijeli

Opštinski odbor Socijalističke narodne partije Herceg Novi u susret lokalnim izborima održao je niz sastanaka mjesnih organizacija, koje su obilježili izuzetno prisustvo, kao i priliv velikog broja novih članova, posebno mladih, navodi u saopštenju predsjednica OO SNP-a, mr Danijela Đurović:

– Herceg Novi ne zaslužuje da bude na margini i zato se hitno mora zaustaviti njegovo dalje propadanje i degradiranje, a SNP može, zna i umije da vrati stari sjaj grada pod Orjenom.

Picerija i restoran

Herceg Novi ne treba da se prepoznaje po aferama, višemilionskim dugovima i kupovini glasova u režiji DPS-a. Moramo da vratimo Novi iz ruku onih koji su ga oteli i obezbijedimo da o našem gradu isključivo odlučuju njegovi građani. Vrijeme je da ustanemo i pobijedimo za naš Herceg Novi.

Brojni potencijali sa kojima raspolaže Herceg Novi garant su da se uz odgovornu, stručnu, savjesnu i domaćinsku upravu brzo mogu stvoriti uslovi za privlačenje novih investicija, odnosno za brži ekonomski i ukupan razvoj, koji će našem Novom vratiti dostojanstveno mjesto koje mu je uvijek pripadalo u Crnoj Gori.

SNP se nikad nije i neće baviti salonskim analizama, istraživanjima ili traženjem mana. Mi nudimo konkretna rješenja za životne probleme svih žitelja Novog, nama se može vjerovati, a potvrda da smo na pravom putu su mladi ljudi, koji svojim elanom i novom energijom garantuju sigurnu pobjedu – poručuje predsjednica OO SNP Herceg Novi, mr Danijela Đurović.

Plaćeni izborni program

Nema komentara