Mreža mladih PZP: Puknuće i trule koalicije u gradu

Mreža mladih PZP: Puknuće i trule koalicije u gradu

2177
0
Podijeli

Predstavnici mreže mladih PZP-a Herceg Novi juče su u glavnoj gradskoj ulici u Herceg Novom, kao i na Šetalištu Pet Danica, izveli performans.

U susretu i toplom razgovoru sa građanima dijelili su čokoladice na kojima su bile motivacione poruke tipa: “Budi promjena koju želis vidjeti u svijetu”.

Picerija i restoran

Namjera je bila poželjeti Novljanima prijatan dan. U suret predstojećim izborima u Herceg Novom, mladi PZP-a odlučno dižu svoj glas i iskazuju želju i volju za suštinskim, kvalitetnim promjenama.

I omladina vidi da se na hercegnovskoj političkoj sceni odigravaju cirkuske predstave. U znak neodobravanja i nesaglasja sa njima, pušteni su baloni na kojima su bili ispisani stavovi i mišljenja kao odgovor na pitanje “Šta želite da se ostvari nakon majskih izbora u Herceg Novom?”

Samo neke od želja: “Otvaranje radnih mjesta”, “Vratite nam NAŠ grad”, Zaustavite privatizaciju”, ispisane su na balonima u nadi da će se, kada baloni zbog atmosferskog pritiska puknu, puknuti i trule koalicije u gradu i završiti cirkus kojem smo svjedoci zadnje dvije godine – saopštava

Mreža mladih PZP Herceg Novi.

Plaćeni izborni program

Nema komentara